Interim (medior) Communicatieadviseur #KRTZ2164396

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 maart 2022
Reageren tot 14 maart 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juli 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

Opdracht: Interim (medior) Communicatieadviseur

Locatie: Amsterdam
Startdatum: z.s.m.
Duur: 3 maanden
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 32 uur
ZZP mogelijk: Ja
Tarief: maximaal 70 euro 

Sinds 1 maart 2022 werken we deels op kantoor en deels vanuit huis. De verhouding in deze hybride werkvorm wordt individueel bepaald in afstemming met de teams waarin je opereert. De donderdagochtend is voor de afdeling vooralsnog een vast moment in de week voor overleg op kantoor.

Opdracht
Wij vragen je om samen met inhoudelijke collega’s de onderneming te ondersteunen met communicatieactiviteiten en -projecten. Jij vervult de rol van communicatiespecialist, die adviseert hoe de communicatie het beste kan worden aangepakt en zorgt zelf voor uitvoering van afspraken. Dat laatste vanzelfsprekend in samenwerking met de inhoudsdeskundigen, communicatiecollega’s, partners, ons externe communicatiebureau en andere leveranciers, zoals foto- en videografen.

Vaardigheden
In het communicatieteam ben je een allround communicatiespecialist, die even gemakkelijk een communicatie-aanpak opstelt en communicatie(projecten) organiseert en coördineert als berichten schrijft voor uiteenlopende stakeholders en kanalen. Je bent daarvoor creatief en pro-actief, verdiept je gemakkelijk in (soms complexe) materie, hebt een antenne voor politiek-bestuurlijke belangen, werkt graag samen en je hebt een scherpe geest en vlotte pen.

Eisen:

1. Uiterlijk beschikbaar per 1 april 2022 voor 32 uren per week;
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Communicatie;
3. Aantoonbare werkervaring in corporate communicatie afdelingen en in middelgrote tot grote organisaties (meer dan 250 medewerkers);
4. Aantoonbare werkervaring in organisaties met een publieke taak of opererend op het snijvlak van publieke en private belangen;
5. Aantoonbaar vaardig in online communicatie (contentproductie voor intranet, website en social mediakanalen).
6. Een goede schrijver die helder, compact en to-the-point over onderwerpen kan schrijven, journalistieke principes toepast (5xW+H) en kan spelen met het toepassen van stijlfiguren (beschrijf in het cv waarom je een goed schrijver bent en hieraan voldoet).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners