Interim medior Communicatieadviseur #KRTZ2478228

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 november 2022
Reageren tot 17 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 november 2023
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Medior Communicatieadviseur
Communicatie is belangrijk om de resultaten te bereiken door middel van participatie-, issuemanagement- en veranderstrategie. In de rol van Medior Communicatieadviseur ga je je vooral bezighouden met participatiecommunicatie. Hierbij focus je je op het informeren van belanghebbenden over het proces. Concreet betekent dit het in kaart brengen van de stakeholders, het formuleren van de boodschap (toegespitst op de desbetreffende stakeholder(s) en het ondersteunen van de participatie (d.m.v. bijeenkomsten, gesprekken, ateliers, etc).

Wat ga je doen?

 • Het opstellen van een communicatieplan per gebied in lijn met de strategie. Afstemmen met alle interne en externe betrokkenen voor meerdere doelgroepen, met meerdere communicatiemiddelen, inclusief budget.
 • Zorgen voor de implementatie en uitvoering van de communicatieplannen in de gebieden, deels doe je dat zelf, deels in samenwerking met anderen.
 • Regie houden op de uitvoering van de plannen.
 • Het ontwikkelen van formats voor communicatiemiddelen, bijeenkomsten of evenementen.
 • Het inhoudelijk adviseren en mee-organiseren van informatieavonden, bijeenkomsten en gesprekken (gericht op samenwerking) in het gebied. Deze worden regelmatig ‘s avonds georganiseerd.
 • Het opstellen van flyers en folders voor de verschillende belanghebbenden in de gebieden.
 • Het schrijven van aantrekkelijke verhalen over het werk van de organisatie. Bijvoorbeeld het opstellen van intranet- en internetberichten en sociale media posts over de snelle ontwikkelingen.
 • Het bedenken en ontwikkelen van aansprekende content voor op de website. Denk aan digitale folders, infographics, videos (i.s.m. met team corporate communicatie).

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Maximaal uurtarief €75,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, in de richting van communicatie of journalistiek;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij een (semi)-overheidsinstelling;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in complexe projecten waar sprake was van tegengestelde belangen en meerdere stakeholders (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv);
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij een (semi)-overheidsinstelling;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in complexe projecten waar sprake was van tegengestelde belangen en meerdere stakeholders. (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv).

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
  Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

  Onze partners