Interim medior Communicatieadviseur #KRTZ0684671

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 november 2020
Reageren tot 12 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gas | Energie | Water, Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Communicatie adviseur.

Wat ga je doen? 

Je weet wat er in de buitenwereld speelt én wat nodig is om de ambities van de organisatie waar te maken. Je zorgt dan ook niet alleen voor de juiste communicatiemiddelen, maar hebt ook een rol in besluitvormingsprocessen.

Als medior Communicatieadviseur a.i. ben je adviseur voor verschillende managers en directeuren van meerdere (met name) stafafdelingen. Je helpt hen bij het realiseren van hun doelstellingen in lijn met de strategie. Je werkt op tactisch en operationeel niveau en zorgt ervoor dat vraagstukken worden vertaald naar boodschappen en middelen. Je bent verantwoordelijk voor de relatie en samenwerking met de business. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseurs en de communicatiespecialisten uit het team. Samen zijn we verantwoordelijk voor consistente en positieve beeldvorming over de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor

– Meerdere interne klanten, dit zijn managers en directeuren van verschillende (staf)afdelingen. Je adviseert hen over hun in- en externe communicatie.
– Het creëren van verbinding en betrokkenheid met de business.
– Het adviseren van je interne klanten om de strategie en jaarplannen concreet door te vertalen naar de relevante in- en externe stakeholders.
– Het voeren van de regie op alle communicatie-uitingen van jouw interne klanten. Je bent mede verantwoordelijk voor consistente en positieve beeldvorming (reputatie).
– Het helpen van leidinggevenden in de business om communicatief vaardig te worden door middel van communicatietrainingen, coaching en feedback.
– Het realiseren en uitvoeren van communicatieplannen in samenwerking met communicatiespecialisten en trafficmanagers. Je vertaalt plannen naar concrete acties, boodschappen en middelen.

Eisen waaraan je moet voldoen

– Minimaal een aantoonbare afgeronde HBO opleiding (eis), richting Communicatie.
– Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Communicatieadviseur of in vergelijkbare rol (harde eis). 
– Ervaring binnen grote (technische) organisaties.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners