Interim medior Communicatieadviseur #KRTZ6808109

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 juli 2021
Reageren tot 5 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 april 2022
Aantal uur 12 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Jij gaat meewerken aan projecten die impact hebben op de gehele organisatie. Als communicatieadviseur werk je, samen met collega’s, aan de realisatie van deze projecten. Dit doe je op operationeel en tactisch niveau. Je hebt een adviserende en uitvoerende rol bij deze projecten en taken. Jij bepaalt wat de beste aanpak, middelen en timing zijn.  Daarbij weet je de verbinding te leggen tussen in- en externe communicatie. Je beschikt over organisatiekracht en kan focus aanbrengen in de waan van de dag.

Jouw belangrijkste taken bestaan uit:

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van het een communicatieplan voor het project. Bij dit project is het van belang dat je samen met de communicatie-adviseurs in de clusters (decentraal) zorg draagt voor een heldere framing en eenduidige boodschap voor de in- en externe communicatie.
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van een communicatieplan voor de gefaseerde uitrol van het nieuwe ICT systeem AIMS. Je geeft verder vorm aan het informeren van de collega’s over het nieuwe ICT systeem en de veranderingen die het nieuwe systeem met zich meebrengt. Dit doe je samen met het projectteam AIMS.
  • Voor beide projecten ontwikkel je ook communicatiemiddelen en – tools gericht op het toerusten van collega’s in hun communicatieve en voorlichtende rol richting onze klanten.
  • Verantwoordelijk voor de organisatie van de interne webinars. Deze worden 1x 2 weken georganiseerd vanuit onze kantoor in Den Haag (met kleine groep collega’s). Je bent eerste aanspreekpunt voor de organisatie qua onderwerp.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1.Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen een overheidsinstelling.
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij ICT-projecten;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met juridische projecten binnen een organisatie;
5. Aantoonbare werkervaring in het vertalen van complexe materie naar heldere, begrijpbare boodschappen en tekst (geef dit aan in het cv met een voorbeeld) ;
6. Aantoonbare werkervaring in het aansturen van externe communicatiebureaus;
7. Aantoonbare werkervaring in het organiseren van online evenementen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners