Interim Medewerker Projectadministratie #KRTZ6095224

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 december 2020
Reageren tot 7 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, MBO-4
Branche Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medewerker Projectadministratie a.i.

De wereld verandert, meer een meer wordt geautomatiseerd. De organisatie blijft hier niet achter, ook wij zijn bezig met het automatiseren en robotiseren van processen binnen Business Support Services. We zoeken hiervoor voor één van de teams een medewerker Projectadministratie.

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Business Support Services is een groeiende en dynamische afdeling die de business ontzorgt, zodat deze zich volledig kan focussen op de kerntaken. Door ondersteunende activiteiten slim te bundelen ontstaat enorm potentieel voor kwaliteitsverbetering en synergiën. De afdeling is gericht op het standaardiseren, continu verbeteren en digitaliseren van processen en biedt veel ruimte voor de ontwikkeling van medewerkers.

Als medewerker Projectadministratie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit (juistheid, volledigheid en tijdigheid) van projectdossiers. Je zoekt afstemming met betrokken partijen zoals projectleiders, business en projectcontrollers en werkvoorbereiders om volledig op de hoogte te zijn van de projecten. Stakeholders adviseren over project beheersing en financiële risico’s en kansen? Laat dat maar aan jou over. Ook signaleer jij verbeteringsmogelijkheden in administratieve processen en hou je je graag bezig met verbeterprojecten. Projectopbrengsten en –kosten bewaken doe jij als geen ander.Jij bent een ervaren project administrateur en hebt passie voor projecten en processen. Vanuit je ervaring in de utilitaire sfeer begrijp jij hoe projecten werken. Jij bent een kei in het verbinden van partijen en bent communicatief sterk. Jij weet mensen mee te krijgen bij het doorvoeren van veranderingen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Wat jou verder onze nieuwe project administrateur maakt?

– Je hebt mbo+/hbo werk- opleiding
– Je hebt 3 jaar relevante werkervaring, als Medewerker Projectadministratie of in vergelijkbare functie
– Je hebt kennis van en ervaring met SAP FI/CO, SAP VIM en SAP PS.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners