Interim Medewerker Planning & Control #KRTZ0513625

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 oktober 2022
Reageren tot 12 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 april 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 78 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Tijdelijke Medewerker Planning & Control, 32 uur per week
Een enthousiaste en verbindende collega die zorgt dat onze Planning & Control (P&C) producten tot stand komen

De opdracht
Als medewerker P&C zorg je met een scherp oog voor detail dat de financiële positie van de organisatie (zoals de balanspositie en kengetallen) volledig, inzichtelijk en volgens de BBV-voorschriften in beeld is én verwerkt wordt in de P&C documenten (zoals begroting, jaarrekening, bestuursrapportages, kadernota en managementrapportage). De P&C documenten komen dankzij bijdragen van veel collega’s tot stand. Jij zorgt voor de verbinding en weet als geen ander wat ieders bijdrage is, waar mogelijke knelpunten zitten en waar je moet ingrijpen. Je kent de samenhang tussen de verschillende documenten, ziet waar verbeteringen mogelijk zijn en maakt die kwaliteitsslag dan ook. Je levert een grote inhoudelijke bijdrage aan de P&C documenten.  Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en besluitvorming  en mede dankzij jou is ieder P&C-product op tijd.  
Als medewerker P&C adviseer je gevraagd en ongevraagd op het juiste niveau over onderwerpen die de financiële positie van de gemeente beïnvloeden. Voor dilemma’s loop je niet weg en je weet mogelijke oplossingen goed onder woorden te brengen.

Je staat hier niet alleen voor, dit doe je als teamspeler samen met je collega’s binnen de groep VPPC.
VPPC (Verbonden Partijen Planning & Control) is verantwoordelijk voor de strategische financiële advisering, financieel beleid, de P&C cyclus, interne controle en verbonden partijen. Je werkt samen met 10 collega’s. We hebben korte lijnen met de directie en het college. En we werken samen met interne collega’s van verschillende vakgebieden.

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

Jouw kracht
Je hebt een relevante financiële opleiding op minimaal HBO+ niveau, bijvoorbeeld in de richting van Financiën, Accountancy of Bedrijfseconomie. Je bent analytisch sterk, durft kritisch naar zaken te kijken en bent communicatief sterk in woord en geschrift. Je bent adviesvaardig, stressbestendig en accuraat en in staat om op verschillende niveaus samenwerkingen aan te gaan. Je neemt initiatief en draagt verbeteringen aan waar je kansen ziet. 

  • Tarief is maximaal €78,- (all-in excl. BTW). In verband met Wet DBA alleen in te vullen op payroll basis, tarief wordt omgerekend;
  • Tevens heb je minimaal 3 – 4 jaar relevante  werkervaring;
  • Ervaring bij een gemeente is een vereiste;
  • Wet- en regelgeving en de producten van het werkveld hebben voor jou geen geheimen en je beschikt over actuele kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording provincies en gemeenten (BBV). Maar ook voor het opstellen van een begrotingswijziging draai je je hand niet om.

De gespreksronde staat gepland op dinsdag 18 oktober of woensdag 19 oktober (09.00 – 12.00 uur) op locatie;  gelieve daar rekening mee te houden.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners