Interim Medewerker Klantenservice / Sales #KRTZ6892779

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 juni 2021
Reageren tot 8 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 38 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Branche Bank- | verzekeringswezen
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ga jij de uitdaging aan om onze particuliere klanten te binden en onze verzekeringsproducten te verkopen? Onze opdrachtgever is op zoek naar collega’s die blij worden van telefonisch contact en flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld zijn!!
 
De functie
Je vind het leuk om telefonisch het gesprek aan te gaan met mensen.  Je bent nieuwsgierig naar de situatie van de klant en kan met enthousiasme uitleggen wat de organisatie daar in kan betekenen.
In deze uitdagende functie behandel je binnenkomende vragen van particuliere relaties of benader je de klant proactief middels gerichte acties. Je geeft informatie en anticipeert actief op de wensen van de klant. Tevens verkoop je telefonisch verzekeringsproducten. Je luistert, vat samen en vraagt door naar wat de klant precies wilt en wat zijn/haar situatie is. Zo inventariseer je de risico’s, geeft de klant een goed advies en sluit je direct de polissen af die bij de wens van de klant horen.
Veel afwisseling qua werkzaamheden, dynamiek en ontzettend gezellige collega’s, dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als je werkzaam bent als Adviseur Particulier binnen de organisatie.
Daarnaast:
·         Vind je het realiseren van vooraf gestelde omzet doelstellingen een uitdaging. Met cross- en upsell doe je je voordeel.
·         Verwerk en registreer correct de gevoerde gesprekken in de systemen
·         Communiceer je op adequate wijze met collega’s op de andere kantoren en zoek je actief de samenwerking met je collega’s in het hele land.
 

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Ervaring in functie waarbij je het grootste gedeelte van de dag aan de telefoon zit.
 • Aantoonbare affiniteit met sales
 • In het bezit van WFT basis en Schade Particulieren
 • Flexibel in te zetten: Voor de Klantenservice gelden de volgende werktijden: van 8:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds
 • Indien 32 uur is dag flexibel
 • Wat is de voorkeurslocatie, geef dit aan in je motivatie?

  Keuzemogelijkheden

 • Groningen
 • Zwolle
 • Utrecht
 • Noordwijk
 • Rotterdam
 • Breda 
 • Eindhoven
 • Maastricht 

De invulling van de werktijden geschiedt in overleg met leidinggevende waarbij de bezetting en de bereikbaarheid van de afdeling bepalend is.
Verder ben je positief ingesteld, heb je gevoel voor humor en een echte teamspeler. Je bent commercieel gericht en vind het een uitdaging om met targets en teamdoelstellingen te werken

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners