Interim Medewerker frontoffice burgerzaken / KCC medewerker #KRTZ3430358 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Medewerker frontoffice burgerzaken / KCC medewerker #KRTZ3430358

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 10 juni 2021
Reageren tot 16 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 18 oktober 2021
Aantal uur 24 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je bent het visitekaartje van de gemeente en de spin in het web voor het klantencontact bij ons. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de burger en je geeft hen een welkom gevoel. Je levert telefonisch informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de gemeente. Ook kun je de burgers adviseren en informeren bij het aanvragen van documenten, zoals paspoorten en rijbewijzen en je draagt zorg voor de verwerking ervan. Ben je dienstverlenend en flexibel inzetbaar (ook in de avonden)? Dan pas je goed bij ons.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je hebt een mbo diploma met minimaal een jaar relevante werkervaring als baliemedewerker Burgerzaken en bij voorkeur 2 jaar relevante KCC medewerker bij een gemeente zodat je zelfstandig kunt werken. Je bent flexibel inzetbaar overdag en ook voor de avondopenstelling. Je bent gedreven, een teamspeler, representatief, stressbestendig en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren en je bent in staat snel tot de kern van de zaak te komen. Klantgerichtheid en accuratesse zijn voor jou vanzelfsprekend.

1. Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding op minimaal niveau 3 (10 punten).
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met burgerzakenbalie werkzaamheden.
3. Je beschikt over minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een callcenteromgeving binnen de overheid in de afgelopen 3 jaar.
4. Je beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een gemeente in de afgelopen 4 jaar.
5. Je beschikt over aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met de volgende onderdelen:
– Key2kcc;
– Key2burgerzaken – Portaal;
– Accres;
– Suite;
– Microsoft Office-pakket.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners