Interim Medewerker Bestuursadministratie #KRTZ3681765

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 juli 2021
Reageren tot 11 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 20 uur, 28 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Salaris €2.500 - 3.000 per maand
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Medewerker Bestuursadministratie

Het team vormt ‘de slagader’ naar het gemeentebestuur. Dat betekent dat alle dossiers waarin een besluit van het college, burgemeester of raad wordt gevraagd, door jouw handen gaan.
• Je verzorgt de administratieve ondersteuning van het bestuurlijk besluitvormingsproces. Dat betekent dat je dossiers verzamelt, op een goede manier ordent en agendeert. Je overlegt met de betrokken collega’s en afdelingen om het college op tijd van de juiste stukken en informatie te voorzien.
• Je bewaakt het proces rondom de dossiers vanaf het aanbieden door de sectoren tot en met het terugkoppelen van besluiten. Jij bewaakt deadlines en prioriteert. Je zorgt voor een goede doorstroom.
• Je verzorgt de administratieve afhandeling van de informatiestromen tussen college en raad. Met de Griffie stem je af over dossiers die door het college behandeld zijn en naar de raad gaan.
• Je bent er als het college jou nodig heeft en speelt in op hun vragen. Daarbij komen regelmatig piekmomenten voor, die jij in goede banen leidt.
 

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je werkt nauw samen met je collega’s van team, met de bestuursadviseurs en de adjunct-secretaris. Ook heb je breed contact met collega’s uit de hele organisatie die dossiers aanleveren.

• MBO werk- en denkniveau
• Je hebt kennis van de bestuurlijke organisatie en kunt prima omgaan met strikte vertrouwelijkheid;
• Je kunt goed samenwerken, werkt zeer nauwkeurig en bent stressbestendig. Je bewaart de rust tijdens de piekmomenten. Je staat stevig in je schoenen en geeft het aan als een deadline niet gehaald is en daardoor een dossier niet verder kan;
• Je hebt goed inzicht in hoe de gemeentelijke organisatie werkt. Je weet wat de verschillende functies zijn, hoe de bestuurlijke verhoudingen liggen, en hoe je met die verschillende personen en verhoudingen om moet gaan;
• Je hebt gevoel voor het werken met geautomatiseerde systemen. Dat we bezig zijn met de verandering naar een geautomatiseerd en digitaal proces, zie jij als een mooie uitdaging;
• Wanneer nodig, ben je flexibel in je werktijden en beschikbaarheid (dinsdagen soms tot 18.30 uur). Per week en door het jaar heen zijn er verschillende piekmomenten;
• in de maand september iets meer uren ivm vakantieplanning.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners