Interim Manager Financiën #KRTZ3392679

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 april 2023
Reageren tot 27 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 augustus 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 100 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Manager Financiën (32 uur) 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: Zo spoedig mogelijk, uiterlijk 10 mei 2023
Einddatum: 31 augustus 2023 
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 32 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 28 april 2023 om 08:00 uur

Samen nog beter willen worden; dat straal jij uit. Jij bent in staat om, samen met je team, een effectieve en innovatieve P&C-cyclus neer te zetten. Die door de raad, het bestuur en de organisatie heen een wow-effect veroorzaakt. Jij weet als geen ander wat er speelt in de organisatie en op het vakgebied, je barst van de energie en visie en je kunt die visie vertalen in concrete handelingsperspectieven op korte en lange termijn.

Samen met je team werk je op innovatieve wijze om de basis verder op orde te brengen en van daaruit de financiële producten en diensten door te ontwikkelen. Je stuurt op eigenaarschap en op het continu verbeteren van onze processen- en dienstverlening. In de afgelopen jaren zijn er, zowel op inhoud als binnen het team, mooie ontwikkelingen in gang gezet. Jij zet deze strategie en koers voort om het team verder te ontwikkelen en te positioneren.  De eerste stappen zijn gezet, maar er is nog meer dan genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief.

Daarbij ondersteun je je mensen door focus aan te brengen, houdt ze als het nodig is een spiegel voor en geeft ze het vertrouwen om de beste bijdrage te leveren. Je laat dus los wanneer het kan en houdt vast wanneer het moet. Je weet het beste uit mensen te halen door ze in te zetten op hun talenten, brengt scherpte als het gaat om het leveren van resultaten en helpt bij het bieden van kracht en tegenkracht op de momenten dat het spannend wordt. Je staat en gaat voor ambitieuze teamdoelstellingen en zorgt voor optimale samenwerking binnen en buiten de teams. Jouw sterke visie op financien zet je samen met het team om in een solide strategie, op weg naar de toekomst. Dit doe je met lef en gedrevenheid. De positieve, energieke vibe die om jou heen hangt stimuleert de benodigde professionele en persoonlijke ontwikkeling van je mensen, als individu en als team. 

Vanuit verbinding bouw je aan een nog betere interne dienstverlening richting de andere teams. Want jullie zijn onderdeel van een groter geheel. Om die reden ben je ook een actief lid van het Management Overleg en lever je je bijdrage aan de gezamenlijke koers en voortdurende professionalisering waar gezamenlijk hard aan wordt gewerkt.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €100,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo niveau op het gebied van Finance en Accounting;
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar manager op het gebied van Financiën bij een overheidsorganisatie en/of gemeentelijke instelling;
  • Uiterlijk beschikbaar per 8 mei 2023 voor tenminste 32 uur per week;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met advisering op de totstandkoming van P&C producten;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met verander/ verbeter trajecten op Financieel gebied;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Bestuurlijke advisering/ afstemming met Directeur, Afdelingshoofden en externe partijen.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

  Onze partners