Interim Manager CIO #KRTZ6853341

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 januari 2020
Reageren tot 10 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 100 per uur
Salaris €5.000 - 5.500 €4.500 - 5.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdrachtomschrijving

Het CIO Office is hier onderdeel van. Het CIO Office stelt beleid en kaders vast op het gebied van IPM, bevordert dat dit beleid uitvoerbaar is, bevordert dat nieuw beleid adequaat wordt geïmplementeerd en op effect en implementatie wordt gemonitord. Daarnaast draagt het CIO office zorg voor continue vernieuwing en verbetering van het bestaande systeemlandschap.

Het CIO Office bestaat uit adviseurs op het gebied van Innovatie, Architectuur, Informatiebeheer, Procesmanagement, Basisregistraties, Datagedreven werken, Common Ground, Portfoliomanagement en Open Overheid. De Functionaris voor Gegevensbescherming en de Concern Informatie Security Officer (CISO) zijn binnen het office gepositioneerd. Voor het CIO Office zoeken wij een interim manager, die tevens strategisch adviseur is.

Je taken zijn:

Je stuurt en faciliteert het team CIO Office van 12-14 professionals op vakmanschap en doorontwikkeling. Kernwoorden zijn integraliteit, samenwerking en communicatie. Tevens ben je de steun en toeverlaat van de CIO en indien gewenst vervang je haar in strategische en bestuurlijke overleggen.

Jij bent:

De versterking bedrijfsvoering vraagt een andere invulling en positionering van het CIO office in relatie tot haar stakeholders en andere IPM en ICT afdelingen. De opdracht voor de interim manager is om hier samen met het team verder invulling aan te geven. Wij vragen doorzettingsvermogen, autoriteit, kennis van agile werken en organisatieontwikkeling. Je bent in staat om met de professionals binnen het CIO office door te ontwikkelen tot een high performing team. Voor een succesvolle invulling van deze belangrijke functie hechten we sterk aan een academisch werk- en denkniveau, aantoonbaar via relevante werkervaring. Daarnaast kun je leunen op meer dan concrete en relevante kennis en ervaring van/met het vakgebied, binnen de (rijks)overheid. Ook heb je stevige posities bekleed in vergelijkbare functies en heb je ervaring met het aansturen van vakprofessionals op het vlak van digitalisering en ICT.

Aanvullend heb je:
 Kennis van informatietechnologie;
 Grote affiniteit met bestuurlijke en organisatie vraagstukken;
 Een relevant netwerk zowel binnen en als buiten de gemeentelijke organisatie, op zowel strategisch als uitvoerend niveau;

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners