Interim Manager Beheer & Ontwikkeling #KRTZ7663582

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 september 2020
Reageren tot 21 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Manager Beheer & Ontwikkeling a.i. sta je opgesteld om te zorgen dat producten goed en snel geleverd worden waarbij klantwaarde voorop staat, dat medewerkers blij zijn in hun werk en dat we wendbaar kunnen acteren op de steeds veranderende omgeving.

Manager Beheer en Ontwikkeling a.i. ondersteun jij op de volgende activiteiten, :

 • Product owners in het voeren van goed portfoliomanagement; 
 • Functionele aansturing van disciplines;
 • Sparren over en richting geven aan inhoudelijke portfolio-items;
 • Het uitvoeren van stakeholdermanagement;
 • Richting geven aan de verandertrajecten;
 • Zorgen voor continuïteit en verbetering van de diensten die de organisatie levert aan de exploitatie van het nieuwe organisatiebrede ICT systeem;
 • Samenwerken met andere directies binnen de organisatie in o.a. clusterboards en stuurgroepen;
 • Het zorgen voor de verbinding tussen de gebruikerswensen uit de business en de directie IT.
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van de organisatie en de directie door een actieve deelname aan het MT.

Eisen:

Jij bent het

Wij zoeken iemand met een enthousiaste en daadkrachtige uitstraling, die zijn/haar staat van dienst heeft bewezen als leidinggevende. Je bent een oprechte, inspirerende en krachtige leider met een sterk analytisch vermogen, aantoonbare affiniteit met IT en iemand die resultaten neerzet.

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt ruime ad interim managementervaring in een vergelijkbare functie, hebt kennis van en een goed beeld bij een uitvoeringsomgeving en het werken binnen een overheidsorganisatie en je hebt ervaring met het digitaliseren van uitvoeringsprocessen. Je hebt daarbij aangetoond resultaten behaald.
 • Je hebt een breed managementprofiel; je hebt leidinggevende ervaring in een breed scala aan afdelingen of teams. Je hebt zelf een basiskennis van een breed pallet aan disciplines zoals juridische zaken, procesmanagement, functioneel beheer, auditing en IT ervaring.
 • Je hebt ervaring met Agile / scrum werken vanuit een managementpositie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het creëren van een cultuur waarin continu leren en verbeteren vanzelfsprekend is.
 • Jouw focus ligt op samenwerken en verbinden. Je zorgt ervoor dat je samen met je collega’s binnen de eigen directie maar ook erbuiten een duidelijke koers kan varen die anderen helpt om het werk goed te doen.
 • Je werkt oplossingsgericht en bent besluitvaardig.
 • Met je constructieve én kritische houding lever je een bijdrage aan het MT.
 • Je weet je te bewegen in een politiek bestuurlijke omgeving.

De functie vraagt flexibiliteit en snelheid in denken. Je moet in staat zijn om snel nieuwe informatie in je op te nemen en nieuwe situaties steeds weer onbevooroordeeld te benaderen. Je bent je bewust van het werken in een keten van meerdere stakeholders en bent onafhankelijk en origineel in je oplossingen en handelen. Het lukt je om het maximale uit de mensen te halen, te delegeren en te zorgen dat iedereen zijn/ haar verantwoordelijkheid neemt. Je bent in staat om commitment te verkrijgen voor veranderingen en gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg, ook als niet alles duidelijk is.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners