Interim Managementassistent #KRTZ5417699

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 maart 2020
Reageren tot 18 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Salaris €3.000 - 3.500 €2.500 - 3.000 per maand
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Bij het Officemanagement zijn we op zoek naar een stressbestendige, proactieve en communicatief vaardige collega die de afdeling assisteert en waar mogelijk werk uit handen neemt, zodat de collega’s zich kunnen richten op het realiseren van de afdelingsdoelstellingen. De assistent moet in staat zijn in een onrustige omgeving te werken en daarbij de focus/overzicht te houden op haar werk. Primair gaat het om agendabeheer-/emailbeheer via Outlook en en het bezetten van het afdelingssecretariaat.

Je taken zijn:

Agenda-/en emailbeheer, organiseren diverse overleggen, bezetting van het afdelingssecretariaat en daarmee (administratieve) verzoeken van medewerkers oppakken.

Jij bent:

Ervaren managementassistent waarvoor de diverse Office applicaties geen geheimen meer hebben (Outlook, Planon, iBabs). Dienstverlenend, gestructureerd, rustig het overzicht bewakend en proactief. Minimaal Mbo secretarieel. Minimaal 1 jaar werkervaring in het vakgebied van afdelingssecretaresse. Recente opdrachten in het vakgebied bij de overheid.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners