Interim Management Assistent #KRTZ3013564

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 juni 2021
Reageren tot 22 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Branche Gezondheidszorg I Welzijn
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

De functie
Je biedt professionele secretariële ondersteuning aan het Management Team I&T bestaande uit Manager ICT en Manager Functioneel Beheer / Informatie Management.

Wat ga je doen?

 • Als management assistent beheer je de agenda’s, je plant afspraken en draagt zorg voor een efficiënte tijdsindeling van het Management Team (MT).
 • Planning, het afwikkelen van de mail, coördinatie van de processen binnen het MT, HR werkzaamheden voor het MT en telefoonbeantwoording behoren tot je takenpakket.
 • Je voert zelfstandig gedelegeerde taken uit in opdracht van het MT.
 • Je bereidt vergaderingen voor en zorgt voor een correcte verslaglegging.
 • Je treedt op als eerste aanspreekpunt en vraagbaak en zorgt voor verbinding waar nodig.
  Kortom: jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en bent hierbij hun steun en toeverlaat.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je bent een ervaren management assistent die zelf gemakkelijk de weg weet te vinden in een nieuwe werkomgeving. Iemand die flexibel is, snel kan schakelen en kan improviseren en die in problemen uitdagingen herkent. Je vind het ook prettig om dit in teamverband te doen.
In een dynamische omgeving ben jij op je plek. Je bent integer, klantvriendelijk en in staat om onder grote druk snel te werken. Je vindt het fijn om een grote mate van zelfstandigheid te hebben en kunt daarnaast erg goed in teamverband werken.
Je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend. Je kunt snel de kern uit een document halen en die verwoorden. Wij zoeken in jou iemand die makkelijk communiceert en dat ook doet. Je bent ten slotte de rots in de branding voor het MT.

 • Je bent een management assistent in hart en nieren. Minimaal 5 jaar werkervaring als managementassistent (of soortgelijk), in de afgelopen 8 jaar.
 • Je hebt met succes een opleiding tot directiesecretaresse of managementassistent afgerond.
 • Je hebt kennis van IT vakjargon. Eerdere werkervaring opgedaan binnen IT als managementassistent
 • Je begrijpt het spanningsveld tussen I&T en de rest van de organisatie.
 • Bereid om in dienst te treden bij de opdrachtgever, bij afloop van de opdracht.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners