Interim Kwartiermaker/ Teammanager Communicatie #KRTZ5865890

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 maart 2022
Reageren tot 14 maart 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 20 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 100 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

Opdracht: Interim Kwartiermaker / Teammanager Communicatie

Locatie: omgeving Den Haag
Startdatum: z.s.m.
Duur: 3 maanden
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 20 uur
ZZP mogelijk: Ja
Tarief: maximaal 100 euro 

Een stevige afdeling communicatie is van essentieel belang voor een organisatie in beweging. Enerzijds ter ondersteuning voor de interne communicatie om draagvlak te creëren, maar anderzijds ook voor de stabiliteit en continuïteit naar de buitenwereld – externe communicatie.

Door het besluit om een teammanager aan te trekken voor het team communicatie zijn wij ter overbrugging op zoek naar een tijdelijke kwartiermaker/teammanager. In deze rol ga je aan de slag met de structuur en strategie van dit team. De toekomstige teammanager kan zich vervolgens richten op het bouwen van een nieuw team. De afdeling kan een vliegende start maken met ondersteuning en advies bieden die past bij de ambities.

Opdracht
In deze rol maak je de gewenste basisformatie (plus projectformatie) van de afdeling inzichtelijk. Zowel voor de structuur als de strategie neem je de wensen en beelden van de teamleden mee. Daarnaast breng je specifieke communicatiebehoefte in kaart. Het doel van deze opdracht is het maken van een onafhankelijk voorstel voor een gewenste formatie en inrichting van de afdeling communicatie. Wij verwachten dat de besluitvorming is voorbereid en een implementatieplan is opgeleverd. Gezien het doel van deze opdracht verwachten wij dat als bijvangst van de resultaten positieve vooruitgang geboekt is op de zichtbaarheid, pro-activiteit, professionaliteit en de organisatie brede samenwerking.

Wie ben jij?

  • Je weet een stevige communicatierol te pakken binnen de organisatie als geheel en bewaakt de gemeente brede communicatieve samenhang, prioritering en integraliteit;
  • Je weet verbindingen te leggen dwars door de organisatie heen met als doel communicatie van toegevoegde waarde te laten zijn voor de gehele organisatie;
  • Je bent gesprekspartner, sparringpartner en adviseur voor de gemeentesecretaris, directeur bedrijfsvoering, DT/management, portefeuillehouder en de andere strategisch regisseurs;
  • Je bent sparringpartner/coach op het gebied van communicatie;
  • Je bent opdrachtgever of -nemer van programma’s en/of projecten;
  • Je denkt (pro)actief mee over communicatie-thema’s, zoals de ontwikkeling van een eenduidige en herkenbare positionering;
  • Je levert een bijdrage aan de visieontwikkeling en strategische bedrijfsvoering van de organisatie, die binnen het CT plaatsvindt waarbij je je eigen vakgebied overstijgt.

Eisen:

1. Een afgeronde WO master opleiding.
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van communicatie bij een 100.000 + gemeente in de afgelopen 5 jaar.
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Kwartiermaker binnen het vakgebied communicatie in de afgelopen 5 jaar.
4. Minimaal 10 jaar werkervaring in rollen waar strategische communicatie onderdeel van uitmaakt in de afgelopen 15 jaar .
5. Aantoonbare werkervaring als gesprekspartner, sparringpartner en adviseur voor college, directie en management in de afgelopen 3 jaar.
6. Aantoonbare werkervaring met ontwikkel- en verandertrajecten (duidelijk weergegeven in het cv middels een voorbeeld).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners