Interim Kwartiermaker Evenementen #KRTZ1240139

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 september 2023
Reageren tot 22 september 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zutphen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 oktober 2025
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 - € 90 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Interim Kwartiermaker Evenementen

Een Uitdagende Rol in Eventful Circles

 

Locatie: omgeving Zutphen
Startdatum: 1 nov 2023
Einddatum: 31 okt 2025
Optie op verlenging: nee
Uren per week: 24 uur
Hybride werken mogelijk: Ja, in overleg
ZZP mogelijk: Ja, tarief maximaal €80 – 90,- all-in. excl. BTW
Projectdetachering mogelijk: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w

 

Uiterste reactiedatum: 22 september 2023 om 16:00

 

Opdrachtomschrijving

In onze bruisende gemeente vinden jaarlijks meer dan 400 evenementen plaats, variërend van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten. Deze evenementen beslaan diverse terreinen, van toerisme en recreatie tot het sociale domein en alles daartussenin. Het organiseren van deze evenementen is een harmonieuze samensmelting van initiatiefnemers, inwoners, toegewijde vrijwilligers, experts, en de lokale overheid.

Als Kwartiermaker Evenementen vervul je een sleutelrol in het verdiepen van verbindingen tussen mensen en het ondersteunen van organisaties. Jouw vermogen om het instrument van "evenementen" strategisch in te zetten, draagt bij aan de realisatie van onze organisatiedoelstellingen. Denk hierbij aan de beleidsterreinen gericht op toerisme en recreatie, community building, sociale cohesie, preventie van alcohol- en drugsgebruik, en duurzaamheid.

De functie van evenementenmakelaar is een gloednieuwe toevoeging binnen de gemeente. Met jouw kennis en ervaring ben je in staat om deze rol vorm te geven, inclusief de taken, verantwoordelijkheden, en positie binnen onze organisatie. We koesteren de ambitie om een kwaliteitsslag te maken in ons evenementenbeleid. Jij gaat aan de slag met het formuleren van dit beleid, waarbij een heroverweging van de huidige evenementensubsidies een cruciaal element vormt.

Last but not least, neem je direct de rol van evenementenmakelaar op je. Je wordt het aanspreekpunt en de vraagbaak voor organisaties die betrokken zijn bij evenementen. Bijvoorbeeld, bij het faciliteren van contacten tussen initiatiefnemers en collega's betrokken bij evenementen.

Verantwoordelijkheden

Je concrete taken omvatten:

1. Het vormgeven van de nieuwe functie van evenementenmakelaar binnen de gemeente.
2. Het ondersteunen van organisaties als evenementenmakelaar, dus leren door te doen.
3. Het opstellen van het evenementenbeleid voor de gemeente, waarin een herijking van de huidige evenementensubsidie wordt opgenomen.
4. Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn om nieuwe oplossingen te bedenken.
5. Sterk ontwikkelde netwerkvaardigheden en het vermogen om de juiste contacten te leggen.

 

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

De organisatie is op zoek naar een geschikte kandidaat die:

  • Ervaringseisen

    – Minimaal een hbo-diploma.
    – Ervaring als kwartiermaker en/of als evenementenmakelaar.
    – Aantoonbare ervaring met het opstellen van evenementenbeleid en het vormgeven van nieuwe functies (bijvoorbeeld evenementenmakelaar), ondersteund met praktijkvoorbeelden.

    *Klaar om onze gemeente te verrijken met jouw passie voor evenementen en jouw talent voor verbinden? Reageer vandaag nog en help mee aan een levendige en betrokken gemeenschap!*

 

Beschikbaarheid

Je bent inzetbaar vanaf 1 november 2023 tot en met 31 oktober 2025 voor 24 uur per week. Na een half jaar zal er een tussentijdse evaluatie plaatsvinden. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige selectie. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 36 uur p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners