Interim Kwartiermaker Bedrijfsvoering #KRTZ4148518

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 juni 2021
Reageren tot 6 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

 

– Kwartiermaken toekomstig structureel team

– Overkoepelende coördinatie ontwikkeling leerroutes

– Sparringspartner teammanger en afdelingshoofd

– Inrichten projectmatig werken

De piekbehoefte qua ontwikkelingen is zo goed als voorbij en daarmee verandert het team dat nu nog voor de helft uit externe medewerkers bestaat. In het team zitten projectleiders, onderwijskundigen, adviseurs leren & ontwikkelen, adviseurs leermiddelen, logistiek uitvoerders en een secretaris. Komende maanden zal de nadruk liggen op het afronden van de ontwikkeling van de startopleidingen, het ‘blended’ maken van de opleidingen, de uitvoering van de opleidingen en het bouwen van het toekomstig structurele team.

De kwartiermaker stuurt het team functioneel aan met een focus op bedrijfsvoering. Je staat naast de teamleider die de p&o zaken oppakt en de inhoud bewaakt. Als kwartiermaker ben je ook sparringpartner voor de teamleider en het afdelingshoofd.

De kwartiermaker monitort op hoofdlijnen op de voortgang van de ontwikkeling van de opleidingen en borgt de benodigde randvoorwaarden, zoals capaciteit en financiën, zodat de projectteams op het afgesproken moment een kwalitatief goed product afleveren en medewerkers de leerroutes kunnen volgen.

Samen met de teamleider richt je de toekomstige organisatie in en bepaalt wat het team structureel nodig gaat hebben om de klantbehoefte in te vullen. Het gaat hierbij o.a. om de samenstelling van het team en om het inzichtelijk hebben wie welke rol heeft en wat daarbij belangrijk is in de samenwerking.

Onderdeel van de opdracht is om het beschreven ‘maatproces’ in de praktijk werkend te krijgen. Om een meer beheerste opdrachtenstroom te creëren, is projectmatig werken belangrijk.

Het maatwerkproces beschrijft het ontwikkelproces voor nieuwe opleidingen en is hiermee de basis voor projectmatig werken. Het proces beschrijft de happy flow. Om het proces werkend te krijgen is zowel aandacht nodig voor de happy als de unhappy flow en voor de rol van het projectteam en de rol van de interne opdrachtgever. Het maatwerkproces is een breed proces, waardoor de scope van dit deel van de opdracht breder is dan alleen het opleidingsteam.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Aansturen van een team

– Inrichten processen

– Kennis van projectmanagement

– Kennis van overheidsstructuren

– WO werk-en denkniveau

– Netwerk binnen de overheid en/of relevante stakeholders

– Kennis politiek bestuurlijke domein en ervaring met relevante juridische of (onderwerp)technische kennis

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jun 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 25 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners