Interim Jr. Communicatieadviseur #KRTZ0063262

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 juni 2022
Reageren tot 26 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 60 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Bij het uitvoeren van de diverse projecten op het gebied van asbestdaken is ondersteuning gewenst. Er liggen nog vele m2 aan asbestdaken. Veel eigenaren willen deze daken vervangen en daarbij ook stappen zetten op gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Denk daarbij aan het realiseren van een groen dak of het plaatsen van zonnepanelen op het nieuwe dak. Voor deze projecten hebben we jouw hulp nodig. Om eigenaren, initiatiefnemers te helpen, ga je ons helpen bij het onderhouden en vergroten van ons netwerk, het organiseren van informatiebijeenkomsten, bijhouden van onze website, verzorgen van nieuwsbrieven en ondersteunen van onze inhoudelijke adviseurs. Daarnaast is er ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven gericht op de sanering van asbest daken en draag je bij aan het bijhouden van asbestdaken kaarten. Technisch inhoudelijke kennis van asbestdaken heb je nog niet nodig, daar ga je bij ons snel wel van alles over leren. Dit is een mooie, pittige maar vooral leuke uitdaging als je: – blij wordt van het samenwerken met veel partijen; – energie krijgt van het effectief omzetten van nieuwe ideeën tot concrete resultaten; – in een omgeving waarin heel veel gebeurt, toch zelf het overzicht bewaart. – bereid bent om (soms) buiten kantoortijden een bewonersavond te verzorgen. – plannen en organiseren je makkelijk afgaat. Anderen enthousiast maakt!

 

  Eisen:

  • minstens een afgeronde mbo+/hbo-opleiding in het vakgebied.
  • Aantoonbare ervaring met organiseren evenementen live en /of online
  • Aantoonbare ervaring met het verzorgen van communicatie vanuit bijvoorbeeld een campagneteam, promotieteam of projectorganisatie
  • Aantoonbare ervaring als redacteur voor nieuwsbrieven of het bijhouden van content op website(s) (
  • Aantoonbare ervaring als projectmedewerker

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners