Interim IV-Expert IAM #KRTZ4345158

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 augustus 2020
Reageren tot 30 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het Team Informatievoorzieningsexperts (IVE) bestaat uit twee onderdelen, te weten Allround Informatievoorziening Expert en Requirement Analyse. Het Team IVE verricht binnen de kaders IV-beleidsontwikkelings- en uitvoeringstaken op het gebied van informatiemanagement en requirement analyse.

Het team houdt zich onder meer bezig met:

 • de advisering en uitvoering van vraagarticulatie op informatievoorziening verbetering- en vernieuwingsvraagstukken, waaronder het schrijven van vooronderzoeken en adviesdocumenten;
 • het inschatten van de impact van de Project Start Architectuur;
 • het definiëren en uitwerken van (non)functionele gebruikersspecificaties en het inschatten van de impact van informatie beveiligingsbeleid en –maatregelen;
 • Q&A-activiteiten tijdens implementaties.

Daarbij draagt het team zorg voor de borging van de inrichting van informatieprocessen, het analyseren van de organisatorische gevolgen en het inrichten van de niet geautomatiseerde informatievoorziening.

Doelstelling

Voor het team Informatievoorziening Experts (IVE) wordt een informatievoorziening expert gevraagd met een bedrijfsvoering achtergrond en een aantoonbare bewezen senioriteit op Informatiemanagement vraagstukken in het bijzonder Identity Access Management (IAM).

Verantwoordelijkheden 

Je adviseert over IAM vraagstukken in de vorm van vakinhoudelijk onderzoek, analyse of plan. Je vertaalt informatie en analyses naar functionele IAM behoeften. In overleg met de Coördinerend Businessexpert concretiseer je de geplande activiteiten naar individuele werkafspraken, opleveren van gevraagde documenten, analyses, vooronderzoeken en dergelijke om te komen tot een resultaat. Je zorgt voor een effectieve werkuitvoering overeenkomstig de vastgestelde planning, stuurt deze aan en bewaakt de voortgang hiervan. Je treedt op als intermediair tussen de coördinerend Businessexpert en de vraagorganisatie (ICT – business) waar je voor werkt en bent vakinhoudelijk aanspreekpunt voor hen. Je ziet en begrijpt de relaties met de andere bedrijfsvoering domeinen en verbindt deze op informatiemanagement waar nodig.

Taken

Je adviseert over IAM informatievraagstukken in de vorm van vakinhoudelijk onderzoek, analyse of plan. Je vertaalt informatie en analyses naar functionele IAM behoeften. In overleg met de Coördinerend Businessexpert concretiseer je de geplande activiteiten naar individuele werkafspraken, opleveren van gevraagde documenten, analyses, vooronderzoeken en dergelijke om te komen tot een resultaat. Je zorgt voor een effectieve werkuitvoering overeenkomstig de vastgestelde planning, stuurt deze aan en bewaakt de voortgang hiervan. Je treedt op als intermediair tussen de coördinerend Businessexpert en de vraagorganisatie (ICT – business) waar je voor werkt en bent vakinhoudelijk aanspreekpunt voor hen. Je ziet en begrijpt de relaties met de andere bedrijfsvoering domeinen en verbindt deze op informatiemanagement waar nodig.

Eisen:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring op conceptueel IAM niveau;
 • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring met implementatietrajecten van Identity- en Access management systemen en provisioning van bedrijfsvoeringssystemen en fileservers binnen een organisatie met 5.000 gebruikers;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als informatiemanagementadviseur binnen een organisatie met meer dan 500 medewerkers;
 • Aantoonbare kennis van standaard software One Identity;
 • Aantoonbare werkervaring met agile, scrum of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare werkervaring binnen de (semi) overheid
 • Een aanvullende, afgeronde post-HBO of post-WO-opleiding op het gebied van informatiebeveiliging;
 • Aantoonbare werkervaring als IV-Expert in een complex stakeholderveld.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners