Interim IT-Recruiter #KRTZ5596700

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 januari 2021
Reageren tot 7 februari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft een toenemende behoefte aan hoogopgeleid IT personeel. Om zorg te dragen voor een optimale behandeling van de (potentiële) sollicitant wordt gebruik gemaakt van een specialistisch recruitmentteam, dat het digitale werkveld binnen en buiten de organisatie kent en de doelgroep “verstaat”. Dit is een ultiem middel om te komen tot een betere profilering van de organisatie als interessante potentiële werkgever. Dit team kent de markt, kent de organisatie en haar behoefte om de digitale vraagstukken in te vullen. Zij zijn in staat vraag en aanbod scherp en snel bij elkaar te brengen. Daarnaast wordt er door dit team nauw samengewerkt met de vacaturehouders; alles in het belang van de optimale candidate-experience.

Als IT recruiter zorg je voor de instroom en doorstroom van IT-talent. Je bent verantwoordelijk voor het vacature- en relatiebeheer en adviseert en ondersteunt de vacaturehouder bij de vervulling van de vacatures. Je zult minimaal 80 vacatures per jaar invullen.

Als recruiter:

 • Ontwikkel en onderhoud je een sterke relatie met de vacaturehouders en keyplayers;
 • Ben je zeer creatief, ICT-minded en neem je een goed en betrouwbaar netwerk binnen het digitale externe werkveld mee;
 • Breng je de wervingsbehoefte van de vacaturehouders in kaart en stel je op basis van deze behoeftes accountplannen op;
 • Ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces voor alle landelijke functies binnen het digitale domein;
 • Geef je met veel zorg en aandacht invulling aan de candidate experience;
 • Voer je intake- en adviesgesprekken met vacaturehouders met betrekking tot de werving- en selectieactiviteiten op de digitale vraagstukken;
 • Voer je samen met de vacaturehouder briefselecties uit en neem je deel aan selectiegesprekken;
 • Monitor en voer je de regie op de openstaande vacatures van jouw portefeuille;
 • Voer je arbeidsvoorwaardengesprekken en zorg je voor de administratieve afhandeling waar nodig in dit proces.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 1. In de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als IT recruiter in organisaties met meer dan 2000 medewerkers.
 2. In de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring als corporate IT recruiter in een zo'n breed mogelijk scala binnen dit domein (overheid etc).
 3. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het recruitment vak en zoekt naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je jouw doelstellingen bereikt. Geef een situatieschets waaruit de gevraagde ervaring, zoals bovenstaand benoemd, blijkt.
 4. Geef aan in één of meerdere voorbeelden aan hoe jij de wervingsbehoefte van de vacaturehouders in kaart brengt en op basis daarvan accountplannen opstelt. Geef hierbij aan wat de omvang van de wervingsbehoefte was en om welke IT-rollen het ging.
 5. Een afgeronde HBO HR- of IT-opleiding.
 6. Wekervaring met Youforce en/of Mentor (Roos).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners