Interim IT Projectmanager #KRTZ4069680

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 maart 2022
Reageren tot 7 maart 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior IT Projectmanager

Rol en verantwoordelijkheden

Als IT Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol realiseren en implementeren van IT-oplossingen. Jouw interne opdrachtgevers komen vanuit de hele organisatie. De focus ligt op projecten om de operationele processen met IT-oplossingen te ondersteunen. Deze IT-oplossingen raken de complexiteit van ons IT-landschap en hebben impact op onze dagelijkse operatie. Je komt hierbij in aanraking met legio aan technologieën en toepassingen in een niet standaard werkomgeving. Hoe gaaf is dat!

Onze projectmethodiek is Prince2 georiënteerd. Je pakt de leiding over een projectteam en rapporteert over de voortgang via de stuurgroep. Je bent een projectmanager met daadkracht en brengt energie en zet ieder in zijn/haar kracht. Je managed de verwachtingen en brengt het resultaat van het project in een vloeiende beweging over in de beheersorganisatie. Om dat te realiseren betrek je de beheersorganisatie vroegtijdig. Je realiseert je dat de impact van beheer evident is.

Het team van IT Projectmanagers past de Agile Principes toe in haar way-of-working. Dat betekent dat je op regelmatige basis elkaar opzoekt om van elkaar te leren. Dat kan zijn in stand ups (elke week) of in andere sessies waarin ruimte bestaat om kennis te delen. Je krijgt een buddy toegewezen om je snel wegwijs te maken en je mee te nemen in onze complexe organisatie.

Wat ga je doen als Projectmanager?

De organisatie is bezig met de werkplek voor de medewerkers. Afgelopen jaren hebben we een aantal grote ontwikkelingen gezien in de manier van werken. Thuiswerken, hybride werken en activity based werken willen we beter gaan ondersteunen. Er wordt een geïntegreerd concept ontwikkeld waar Bricks, Bytes en Behaviour in terugkomen. Voor de Bytes componenten hebben we een project manager nodig. Samen met het project team wordt stap voor stap gewerkt aan een toekomst gerichte werkplek. De kantoor automatisering heeft al een boost gekregen maar er is nog veel meer winst/efficiëntie/productiviteit in het (samen)werken te behalen door eventuele bytes-oplossingen (zoals een find my collegae applicatie implementeren, hybride brainstormen/vergaderen etc.

Eisen:

 • Pre is ervaring binnen het werkplek domein (facility/HR domein);
 • Vereist is ervaring met applicatie implementatie;
 • Mix van zelfstandig zaken regelen en teamplayer;
 • Flexibiliteit (De exacte scope staat nog niet vast).

In alle gevallen vraagt het van jou dat je daadkrachtig bent. Je stuurt op resultaat, zet door en durft kritische vragen te stellen. Je kent je stakeholders en neemt hun mee in de vervolgstappen. Bovenal ben je een toegankelijk persoon met oog voor de mens.

 • HBO+/WO werk en denkniveau;
 • Kennis van IT technisch georiënteerde projecten;
 • Prince2 gecertificeerd;
 • Vakkennis van hardware/software vervangingstrajecten;
 • Sensitief in de verstandhoudingen en het verhaal kunnen vertellen;
 • Iemand die in groep staat, maar ondertussen wel het project managed;
 • Iemand die de materie kent, maar zich niet verliest in de details;
 • Iemand die van diversiteit houdt en ownership pakt;
 • Iemand die in een wereld wil stappen die altijd in beweging is;
 • Iemand die de scope, budget en tijd bewaakt en hier zijn tanden in zet.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners