Interim Interne Communicatieadviseur #KRTZ9557090

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 november 2020
Reageren tot 15 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Om deze reorganisatie in goede banen te leiden is heldere, laagdrempelige en open communicatie het uitgangspunt. Als communicatieadviseur ga je vanuit de projectgroep aan de slag met zowel de interne communicatie (informeren en betrekken medewerkers), de externe communicatie (beeldvorming naar buiten) als de communicatie rondom het bestuurlijk besluitvormingsproces (informeren en betrekken van colleges en gemeenteraden).

We zoeken een doortastende senior communicatieadviseur met ruime ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Een creatieve adviseur die de adviserende rol binnen het reorganisatietraject combineert met uitvoerende taken. Vlot en toegankelijk (B1 niveau) schrijven kun je goed. Je werkt zelfstandig, snel en bent breed inzetbaar. Het aantal te werken uren kan per week verschillen, afhankelijk van de fase waarin de reorganisatie zich bevindt.

Je bent een overtuigende gesprekspartner voor bestuurders, managers en de projectleider. Een resultaatgerichte persoonlijkheid die vanuit vakinhoud kan adviseren en snel kan schakelen. Je stelt kritische vragen en weet makkelijk een vertaling te maken naar praktijk en uitvoering. Je kunt mensen enthousiast maken en overtuigen van je adviezen. Voor deze opdracht is het belangrijk dat je naast het advieswerk ook graag het uitvoerende werk oppakt. Een hands-on communicatieadviseur dus!

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met advisering en uitvoering als communicatieadviseur binnen een gemeente in de afgelopen 7 jaar.
2. Aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen.
3. Aantoonbare werkervaring met projectcommunicatie en het ontwikkelen van communicatiemiddelen en artikelen.
4. Per direct beschikbaar. Uiterlijk 1 december 2020.
5. Een afgeronde opleiding communicatie op minimaal hbo bachelor niveau.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners