Interim Implementatiemanager Recruitment #KRTZ7047359

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 november 2022
Reageren tot 20 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 juni 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij dé implementatiemanager met helicopterview en in staat vlot te schakelen?

We richten stap voor stap een team op van specialisten in werving en selectie en gaan de organisatie in de markt zetten met een sterk werkgeversmerk. We gaan aan de slag met goede arbeidsmarktcommunicatie en ontwikkelen sterke wervingscampagnes. Oftewel het recruitmentplan puilt uit van de ambities en goede ideeën.

Wat ga je doen?

Er is een recruitmentplan die voornamelijk bestaat uit goede adviezen met o.a. vakinhoudelijke recruitment-thema’s. Op enkele onderdelen is het plan al wat concreter en is de opdracht om aandacht te hebben voor de details. Maar de meeste onderdelen zijn nog globaler en vragen om verdere uitwerking en coördinatie.

Jouw rol zit vooral aan de proceskant. Jij maakt de structuur en de processen die nodig zijn om de inhoudelijke thema’s en het dagelijks werk uiteindelijk tot uitvoering te laten komen. Je werkt samen met de Senior Recruiter én de Communicatieadviseur Arbeidsmarkt (worden momenteel geworven) om de inhoudelijke thema’s aan te pakken. De Senior Recruiter en Communicatieadviseur Arbeidsmarkt als de inhoudelijk specialisten, jij als hun sparringpartner en coördinator van het gehele plan.

 • Je stelt een helder implementatie plan op. Met duidelijke doelen, met een tijdlijn en met hoe je de stakeholders gaat betrekken.
 • Je werkt de nieuwe organisatie van het recruitmentteam zodanig uit in rollen en verantwoordelijkheden dat het team een sterkere regie op het wervingsproces kan voeren.
 • Je geeft een opleidingsadvies voor zowel de korte als de langere termijn, zodat het recruitmentteam altijd goed toegerust is.
 • Je richt  projectoverleg structuren in die zich bezig houden met de recruitment-inhoudelijke thema’s (denk bijvoorbeeld aan recruitment-strategie, marketing, candidate-experience). Je zorgt voor heldere communicatie over je plan richting de teamleiders en afdelingshoofden (interne stakeholders). Zo zorg je voor vertrouwen en draagvlak, want uiteindelijk doe je werving en selectie samen.
 • Je maakt een plan voor integrale samenwerking tussen recruitmentteam en het team Inhuur

  

  FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

  We zoeken jou!

  Het is belangrijk dat je ons kunt overtuigen van je projectleiderskwaliteiten. We horen graag de voorbeelden van eerdere projecten die je hebt geleid. Minstens zo belangrijk is dat je thuis bent in de recruitmentwereld zodat je snapt en ziet wat er nodig is. Als Implementatie Manager heb jij een helicopterview en ben jij in staat om vlot te schakelen. Je denkt oplossingsgericht en bent communicatief zeer vaardig. Met jouw overtuigingskracht en communicatietalenten weet jij alle interne en externe stakeholders mee te krijgen. 

  • Je houdt van aanpakken en van doorpakken;
  • Je weet structuur aan te brengen, je hebt altijd een plan;
  • Je bent communicatief handig. Je bent duidelijk, houdt van een goede discussie en kunt op een prettige manier knopen doorhakken;
  • Je hebt meer dan vijf jaar ervaring in de recruitmentwereld als Corporate Recruiter;
  • Minimaal 2 jaar als projectleider waarvan minimaal 1 jaar op gebied van implementatie trajecten recruitment;
  • Ervaring om planmatig van ist naar soll te komen (van A naar B);

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of eventuele belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

  Onze partners