Interim ICT Manager Functioneel Beheer #KRTZ7086330

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 september 2022
Reageren tot 18 september 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ICT Manager Functioneel Beheerder

Als ICT Manager binnen de afdeling Diensten van de sector Informatisering & Beheer werk je samen met ruim 145 andere ICT-professionals continu aan het verbeteren van de ICT dienstverlening. Daarbij staan klant-, service- en resultaatgerichtheid voorop. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 20 functioneel beheerders. Samen met 3 collega ICT Managers zorg je ook voor de doorontwikkeling van functioneel beheer. Je speelt in op toenemende complexiteit en veranderingen op het gebied van ICT en de behoeften van onze klanten.

 • Je gaat uit van de kracht van het team. Je hoeft de professionals niet bij de hand te nemen, nee, je zorgt voor de randvoorwaarden.
 • Je coacht en stimuleert de medewerkers zodat ze zelf tot bloei komen in de nieuwe werkwijze.
 • Je faciliteert de medewerkers, maakt de weg vrij voor ze en stemt processen en procedures af en richt deze in.
 • Je stelt (mede) het jaarplan op en voert daar regie over.
 • Je spart met en adviseert de afdelingsmanager I&B Diensten en de andere ICT Managers over welke ontwikkelingen er spelen binnen de organisatie en wat die betekenen voor de afdeling.
 • Je legt verbinding met onder andere strategisch informatiemanagers en adviseurs, demand managers, leveranciers

De afdeling I&B Diensten is volop in beweging en staat voor een interessante ontwikkelopgave. We gaan meer proactief werken met onze klanten, samen met onze collega’s informatiemanagers en eindgebruikers. We zijn continu in gesprek met onze gebruikers om samen geautomatiseerde oplossingen te bedenken die hun processen verbeteren en versterken. We gaan steeds meer agile werken, zodat we samen tijdig kunnen bijsturen. Deze nieuwe werkwijze is al voorzichtig ingezet, maar zal de komende jaren een flinke boost krijgen. We willen namelijk van taakgericht naar servicegericht groeien. Aan jou de taak om de functioneel beheerders hierbij te begeleiden en in korte tijd de overgang te laten maken.

Eisen:

Jij staat stevig in je schoenen. Samenwerkend en verbindend ga je te werk en je loopt graag voorop in veranderingstrajecten. Zo richt je je blik naar buiten en zorg je voor lange en vruchtbare relaties. Je bewaart het overzicht en legt verbanden over je eigen team en afdelingen heen. Als ICT Manager voel je goed aan welke stijl van leiderschap geschikt is. Waar je bij de ene persoon meer aanstuurt of begeleidt, ben je voor de ander een coach. Door vertrouwen te geven en uit te gaan van ieders eigen kracht, versterk jij je team. Daarnaast voel je goed aan welke (politieke) gevolgen bepaalde keuzes binnen de organisatie kunnen hebben. Verder werk je secuur, accuraat, zelfstandig en kun je goed communiceren.

 • Tarief max €90,- (all-in, excl BTW)
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en ruime ervaring in een leidinggevende functie binnen het werkveld van ICT dienstverlening;
 • Je hebt brede of gespecialiseerde kennis van het IV-domein;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met procesverbeteringen en projectmanagement;
 • Je kunt ontwikkelingen en problemen binnen en buiten het eigen werkgebied signaleren en analyseren;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met BISL/ASL of soortgelijke beheermethodieken;
 • Je hebt kennis van Agile en SCRUM;
 • Je kunt adviezen opstellen en producten en diensten procesmatig tot stand brengen;
 • Je bent sterk in het coördineren van processen en procedures in een veranderende organisatie, waarin je te maken hebt met voortdurend veranderende kaders.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het ENG en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners