Interim HRM Manager #KRTZ2148849

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 oktober 2022
Reageren tot 31 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 92 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In je rol als HRM Manager ga je hiërarchisch leidinggeven aan een eenheid en vervul je de HRM-taken die behoren bij in, door, en uitstroom van medewerkers. Zo begeleid en faciliteer je jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken en benutten van hun talenten. Ook voer je met hen het goede gesprek over hun duurzame inzetbaarheid. Daarbij gebruik je je kennis over wat er in de toekomst in de organisatie nodig is en vertaal je dit voor en met je medewerkers naar: “wat betekent dit voor jouw functie en competentie ontwikkeling”. Je hebt de verantwoordelijkheid voor de functionele ontwikkeling van je medewerkers (kennisontwikkeling, rol & gedrag en werkmethodes = F-sturing).

Je werkt nauw samen met Programmamanagers en Teamleiders aan organisatie- en teamontwikkeling. Je stuurt en coacht je medewerkers en zorgt ervoor dat je medewerkers, nu en in de toekomst, goed zijn toegerust voor het realiseren van hun opdrachten.

Daarnaast draag je proactief bij aan de doorontwikkeling van de HRM-functie en ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van bedrijfsbrede leertrajecten.

Ben jij in staat om onze medewerkers in hun kracht te laten functioneren, weet jij hoe je talenten kunt inzetten voor het beste organisatieresultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

We zoeken een ervaren HRM Manager die in staat is om de afdeling op sterkte te brengen en daarbij ook klaar te maken voor de toekomst. Je beschikt over ruime ervaring als hiërarchisch leidinggevende van veelal hoger opgeleide professionals, je hebt veel kennis en ervaring met instroom, doorstroom en uitstroomprocessen, je hebt ruime kennis en ervaring met organisatie- en teamontwikkeling binnen grote organisaties. Op je CV staan zowel werkgevers binnen de overheid als ook in het bedrijfsleven. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent mensgericht, proactief en resultaatgericht, je kunt uitstekend organiseren, prioriteren en je bent stressbestendig. 

  • Tarief is maximaal €92,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van Personeel & Organisatie, bestuur of organisatiewetenschappen bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen en cursussen.
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als hiërarchisch leidinggevende van hoger opgeleide professionals.
  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgebouwd met de opbouw, verbetering en vernieuwing van instroom, doorstroom en uitstroomprocessen binnen profit en non-profit organisaties met meer dan 1000 FTE.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als projectleider van organisatie/teamontwikkeling en verandertrajecten binnen grote organisaties van meer dan 1000 FTE.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het (door)ontwikkelen van organisatieconcepten zoals het HOF-model en het professionaliseren van bijbehorende rollen en functies.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het hiërarchisch aansturen van minimaal 40 medewerkers. 

Interviewplanning

We streven ernaar om de gesprekken te houden op 9 en 10 november 2022.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners