Interim HRM Manager #KRTZ5339864

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 mei 2022
Reageren tot 5 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 12 november 2022
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

(circa 40 fte) Wij zijn op zoek naar een ervaren interimmanager, waarbij de focus ligt op de HRM-taken. 

Voor de werk/vakinhoudelijke taken (financieel inregelen en verzorgen administratie, betalen en eventueel terugvorderen van de beleidsgelden) geldt, dat deze nu (tijdelijk) belegd gaan worden bij de collega managers F&C en seniors in het team. De interim manager kan hiervoor terugvallen op 2 senior aanspreekpunten in het team en de collega manager van de beleidsadministratie 1. 

Van de interim manager wordt verder verwacht: 

– Actief stimuleren van ontwikkelgesprekken met medewerker. Dit in het kader van het optimaal en duurzaam inzetten van de talenten van deze. 

– Lid zijn van het MT F&C, waarbij wordt gestuurd op verbinding en synergie, waarbij je helpt F&C nu en in de toekomst de afdeling te zijn die de organisatieverdient. 

– Samen met de directe collega teammanager zorgdragen voor de doorontwikkeling van de beide Beleidsadministratie teams.

   Dit ben jij

   • Aantoonbare actuele leidinggevende ervaring (meer dan 7 jaar)
   • WO werk- en denkniveau
   • Ervaring binnen overheid

   Verder zijn wij op zoek naar een teammanager, die aansluit bij het profiel van de manager. De manager is proactief en resultaatgericht, handelt vanuit vertrouwen en het gemeenschappelijke belang, kan zich verbinden en ook onderscheiden, inspireert en disciplineert, creëert ruimte voor samenwerking en vernieuwing, is transparant, integer en durft feedback te geven en te vragen. Als manager toon je voorbeeldgedrag: vanuit de kernwaarde ‘íedere dag beter’ reflecteert de manager op eigen handelen en is zij kritisch op eigen functioneren en dat van haar collega’s, is daarop aanspreekbaar en benut verbetermogelijkheden. Uiteraard brengt deze eigen kennis en ervaring mee, maar weet deze ook optimaal de kennis en ervaring uit het team te benutten. De manager weet als geen ander zijn teamleden uit te dagen, aan te moedigen en biedt een luisterend oor wanneer dat nodig is. 

   Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

   Mail deze opdracht:
   Deel deze opdracht:

   Voor jou geselecteerde opdrachten

   Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
   Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
   Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
   Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

   Onze partners