Interim HRM Adviseur #KRTZ2572724

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 maart 2020
Reageren tot 19 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor de locaties Utrecht en Amsterdam is onze opdrachtgever op zoek naar totaal 2 HR Adviseurs. 

De HR Adviseur die wij zoeken is een zelfstandig werkende en deskundige gesprekspartner voor de lijn bij complexe HRM-vraagstukken, daarnaast is de kandidaat een echte teamspeler met coördinerende kwaliteiten en goede coachingsvaardigheden.

 • Geven van HR Advies;
 • Helpen met het implementeren van het nieuwe HRM beleid; 
 • Ervoor zorgen dat de gewenste resultaten worden behaald. 
 • Coachen van medewerkers / organisatieontwikkeling.

Als HR-Adviseur ben je een volwaardig gesprekspartner en eerstelijns adviseur van de manager of het sectorhoofd voor de HRM-vraagstukken.

Je adviseert de leidinggevenden op individuele casuïstiek en spiegelt hen op de ontwikkeling van de afdeling en hun rol hierin. Je bent businesspartner van de lijn en denkt vanuit die gedachte mee over het realiseren van de doelstellingen.

Je draagt bij aan de versterking van leiderschap door advisering en coaching op de HR-verantwoordelijkheid van de leidinggevenden (zoals het ontwikkelen en beoordelen van medewerkers, teamontwikkeling, cultuurinterventies en gespreksvoering).

Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Binnen HR-Advies ben je verantwoordelijk voor de operationele sturing. Je coördineert taken en werkprocessen en bewaakt de voortgang hiervan. Je zorgt ervoor dat werkresultaten met het hele team behaald worden. Je voert regie op een adequate afhandeling en bent verantwoordelijk voor het monitoren van een tijdige en hoogwaardige levering;
 • Desgevraagd heb je een rol ten behoeve van de R&O-cyclus,  in afstemming met je teammanager voer je de R&O gesprekken binnen het team;
 • Je initieert en regisseert lokale en nationale netwerken, geeft advies naar aanleiding van door jou gesignaleerde issues en stelt zo nodig verbetervoorstellen op;
 • Het coachen,  mentorschap, stimuleren en motiveren van je naaste collega’s in de ontwikkeling van hun professionaliteit hoort ook tot jouw takenpakket, evenals het implementeren van nieuw beleid.

 • Geven van adviezen;
 • Coaching en deskundigheidsbevordering;
 • Implementatie nieuw HRM beleid;
 • Voortouw nemen in het signaleren van knelpunten en het ontwikkelen van nieuwe diensten;
 • Verantwoordelijk voor een stuk dagelijkse sturing;
 • Waar nodig coördineer je activiteiten en werkprocessen, bewaak je de voortgang hiervan en zorg je er voor dat de gewenste resultaten met het hele team behaald worden;
 • Je voert voortgangsgesprekken en treedt op als ‘informant’ richting de teammanager ten behoeve van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Eisen

 1. In de afgelopen 5 jaar heb je minimaal 3 jaar kennis van -en werkervaring als HR Adviseur.
 2. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in het coachen van collega’s. In deze rol gaat het om het coachen van gemiddeld 3 tot 4 personen.
 3. Je hebt minimaal een HBO-diploma in de richting van personeel en arbeid of gelijkwaardig.
 4. Een motivatie geschreven waaruit blijkt dat je geschikt bent voor de functie.
 5. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de publieke sector, bij de overheid.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners