Interim HRM Adviseur #KRTZ6131108

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 november 2020
Reageren tot 25 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Techniek | Engineering, Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Samen met je collega’s help je de managers om op effectieve en efficiënte wijze hun doelstellingen te behalen. Dit doe je door het geven van daadkrachtig advies en ondersteuning op HR-gebied binnen dit dynamische bedrijfsonderdeel, in het hart van de operatie. Je bent hierdoor een waardevolle sparringpartner voor verschillende partijen. Hiermee boek jij succes. Mede dankzij jouw integriteit en goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit ben jij van onschatbare waarde.

Je levert als HR adviseur een bijdrage aan de doelstellingen, zoals op het gebied van in-, door- en uitstroom en het verbeteren van de (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers. We zoeken een energieke interim collega voor 36 uur per week, die het leuk vindt om op operationeel – tactisch niveau voor bedrijfsonderdelen de 1e lijnmanagers over de HR vraagstukken te adviseren en te ondersteunen. Je ondersteunt en coacht (team)managers deze doelstellingen te behalen.

  Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Je hebt een hbo opleiding human resource management afgerond;
  • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar recente werkervaring opgedaan als HR adviseur in een operationele werkomgeving, met taken die overeenkomen met deze functie;
  • Je hebt ervaring met HR systemen;
  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het behandelen van ziekteverzuim als HRBP;
  • Je bent een daadkrachtige sparringpartner in staat om verschillende adviesstijlen toe te passen, waardoor je anderen mee krijgt bij veranderingen in processen en werkwijze;
  • Je beschikt over een stevige persoonlijkheid wat jou in staat stelt om te gaan met weerstand en te reflecteren op gedrag;
  • Je hebt een open persoonlijkheid waardoor je benaderbaar bent en zorgt voor verbinding;
  • Je bent flexibel ingesteld en ondersteunt je HR-collega’s daar waar mogelijk of noodzakelijk is. Dit kan ook betekenen dat je voor andere afdelingen ingezet kan worden.    

  Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

  MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners