Interim HRM Adviseur #KRTZ2906889

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 december 2020
Reageren tot 13 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zeist
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als HR-adviseur ben je zowel partner in crime als sparringpartner van onze managers  waar het gaat om een doeltreffende,  vernieuwende en eerlijke inzet van de factor arbeid in onze organisatie. Maar ook onze medewerkers  hebben aan jou een integere en deskundige gesprekspartner. Je bent een echte allrounder op het vakgebied.  Je schat snel en goed in wat de kern van een probleem is en op welke manier je de managers in je klantgroep daarbij het beste kunt ondersteunen en adviseren. Je denkt daarbij in kansen en mogelijkheden en lekker een potje out-of-the-box.  Je neemt deel aan diverse overleggen en denkt hierin actief mee. Je draait je hand niet om voor een gespreksverslag, beleidsstuk of originele vacaturetekst  zonder ambtelijke taal en jargon, maar je weet je mondeling ook in alle situaties prima te redden. Daarbij blijf je altijd in verbinding en samenwerking met al je PO-collega’s.  

Dit ben je
Liefde voor je vak is duidelijk aanwezig.  Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, soms confronterend als de situatie daarom vraagt maar je weet mensen vooral  met argumenten en humor mee te krijgen. Gedrevenheid kenmerkt jou: met vernieuwende ideeën ben je altijd op zoek naar manieren om toegevoegde waarde te bieden aan de organisatie, maar ook om zelf te groeien. Je voelt aan wat er speelt in de organisatie, durft je mening te laten horen,  weet wat je te bieden hebt en wanneer je anderen nodig hebt.  Maar eerst en vooral val je op door je uitstekende adviesvaardigheden, waarmee je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar werkervaring als allround HR-adviseur;
3. Minimaal 2 jaar werkervaring als allround HR-adviseur in een gemeente in de laatste 5 jaar;
4. Aantoonbare werkervaring Meegewerkt aan het WNRA-proces in een gemeente;
5. Aantoonbaar geboekte (beleids- en/of project-) resultaten op het gebied van minimaal van de volgende beleidsterreinen;

  • arbeidsmarktcommunicatie
  • waarderen en belonen
  • verzuim/Wet Verbetering Poortwachter
  • duurzame inzetbaarheid
  • functiewaardering
  • arbeidsvoorwaarden en rechtspositie

6. Aanvullende opleidingen op één van de onder punt 5. genoemde beleidsterreinen;
7. Aantoonbare werkervaring met advisering aan directies, bestuurders en/of medezeggenschapsorganen in een gemeente.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners