Interim HRM Adviseur #KRTZ5938991

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 juli 2022
Reageren tot 11 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zoetermeer
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 25 januari 2023
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche NGO, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Hr-adviseur heb je te maken met verschillende rollen, als business partner, als expert en als adviseur. Het ene moment fungeer je als sparringpartner voor het management, het andere moment ben je samen met je collega’s bezig met het optimaliseren van processen op onze afdeling of adviseer je leidinggevenden op diverse Hr-gerelateerde onderwerpen. Je bent een generalist, maar bovenal een professional die energie haalt uit een combinatie van operationele en tactische taken. Je bent proactief en toont persoonlijk leiderschap. Het is een brede rol, waar eigen initiatief en inbreng van groot belang is. Je krijgt daarbij veel ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hierbij ben je je er van bewust in welke rol je optreedt (partner in business, kennis- en regie, ontwikkelend en coachend of vaktechnisch) en welk instrument je inzet ten behoeve van je advisering. De vertaalslag maken van cijfers naar adviezen gaat je goed af en situationeel adviseren is voor jou gesneden koek.

Daarbij ben je zichtbaar en benaderbaar voor onze medewerkers en weet je wat er binnen de teams speelt. Je staat voor je vak en bent een stevige sparring- en gesprekspartner voor het management. Ook heb je oog voor de verschillende belangen, schakel je makkelijk tussen de verschillende niveaus waarop je acteert en speel je actief in op wat nodig is. Een mooie opgave voor een bevlogen en ervaren Hr-adviseur die scherp is in zijn analyse, affiniteit heeft met cijfers en gericht is op samenwerking.

 

FUNCTIEWENSEN EN- EISEN

Je haalt energie uit de samenwerking met je (Hr) collega’s en wilt een positieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van de afdeling en het strategisch beleid. Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid, die draagvlak weet te creëren en het eerlijke gesprek kan voeren. We zien daarnaast het volgende graag in jou terug:

  • Jouw ervaring met de verschillende facetten van het HR-vak wil je op tactisch en operationeel niveau verder uitbouwen in een professionele omgeving;
  • Heb je minimaal een hbo-diploma in een relevante opleidingsrichting;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Hr-adviseur/ business partner.
  • Je bent pragmatisch en proactief ingesteld en kunt je eigen werk goed organiseren;
  • Je bent organisatiesensitief en klantgericht;
  • Je bent proactief, verbindend en houdt van dynamiek;
  • Kennis van Afas is een pré.
  • Daadkrachtige persoonlijkheid, die draagvlak weet te creëren en het eerlijke gesprek kan voeren.

Locatie en inzetbaarheid

Ze werken hybride. Er wordt verwacht dat je tenminste 2 tot 3 dagen per week op locatie inzetbaar bent.

Reageer zo snel mogelijk. Opdracht wordt gesloten als de juiste kandidaat is geselecteerd.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners