Interim HRM Adviseur #KRTZ6103294

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 juni 2022
Reageren tot 9 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Soest
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 20 september 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als adviseur HRM ben jij samen met jouw twee collega adviseurs HRM de sparringpartner en adviseur van de teammanagers. Daarnaast ben jij binnen de opdracht mede verantwoordelijk voor het actualiseren en analyseren van de formatie en personeelsbegroting ten behoeve van de sturing en businessplancyclus. Je adviseert over HR vraagstukken aan drie teammanagers.

Jij bent een adviseur die verbinding weet te leggen tussen verschillende disciplines in de organisatie, het College van B&W en het MT op strategische en tactische HR thema’s. Met veel sensitiviteit voor de organisatie ben je in staat om belangen van de organisatie en medewerkers in elkaar te verweven in beleid en advies. Je beschikt bovendien over een goed analytisch en strategisch denkvermogen waarmee je in de Plan & Control Cyclus het managementteam proactief kunt adviseren.

Eisen:

  1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HRM adviseur.
  2. Uiterlijk beschikbaar per 20 juni 2022 voor 24 uur per week (Duidelijk aangegeven in het CV).
  3.  Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van personeelsmanagement/Bedrijfsvoering/Bestuurskunde.
  4. Aantoonbare werkervaring met de planning & control cyclus op het vlak van personeel en loonkosten (Duidelijk benoemd in het CV).
  5. Aantoonbare werkervaring met Youforce software.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners