Interim HRM Adviseur #KRTZ4476650

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 september 2021
Reageren tot 22 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Leeuwarden
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 februari 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij een ambitieuze en bevlogen HR professional die samen met ons de ambities van de organisatie waar maakt? Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving bij een betrokken team? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?
In deze uitdagende functie faciliteer je managers met advies en HR deskundigheid op diverse gebieden. Je bent bezig met verzuim/re-integratietrajecten, (dis)functioneren, functiewaardering, leren en loopbaanvraagstukken en uitvoering van regelgeving  zoals CAO en beleid.

Je richt je op een specifieke afdeling of klant van de organisatie, zodat jij alle ins en outs kent en daarop kunt inspelen. Dit doe je samen met de accounthouder, die opgesteld staat voor de tactisch/strategische vraagstukken. Daar waar nodig schakel je in samenspraak andere expertises in en signaleer je trends en ontwikkelingen waarmee we onze dienstverlening en instrumentaria kunnen optimaliseren. Doordat je de operationele vraagstukken oppakt en veel bij de klant bent zie jij dat als geen ander, jij zorgt voor de verbinding, blijft vooruit kijken en geeft pro actief advies. Vanzelfsprekend pak jij regie op personele vraagstukken en zorg je voor een adequate vastlegging, monitoring en borging. Daarnaast help je actief mee om onze dienstverlening verder te professionaliseren.  

Eisen:

Wie ben jij? 
Wij zoeken een energieke en ervaren collega die onze ambities samen verder waar maakt.  
Je hebt een pro actieve houding, bent deskundig en je weet zaken voor elkaar te krijgen. Je kunt goed opereren in een complexe organisatie met een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan vragen. Regie en overzicht houden is voor jou vanzelfsprekend. 
Jij krijgt de vraag achter de vraag scherp en blijft ook stevig staan als je advies niet het gewenste antwoord is. Je kijkt met een open blik naar bestaande processen en grijpt mogelijkheden tot verbeteren vanzelfsprekend aan. Daarnaast heb je humor, kan je goed samenwerken en ben je prettig in de omgang. 

Verder heb je: 
•    een afgeronde relevante Hbo opleiding;
•    passie en aantoonbare werkervaring (minimaal 3-5 jaar) op het gebied van P&O; 
•    sterke communicatieve en advies vaardigheden;
•    een pro actieve houding waarbij je regie neemt en overzicht bewaakt;
•    ervaring met het werken in een complexe organisatie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners