Interim HR Business Partner #KRTZ7940939

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 juli 2022
Reageren tot 10 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Zakelijke dienstverlening

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zijn op zoek naar een: HR Business Partner.

Het zwaartepunt van deze rol ligt op het verbinden en optimaliseren van de relatie tussen BA organisatie en human capital, Je bent in de lead voor verandering en/of ontwikkelingen die een effect hebben op de organisatie, zowel aan de ‘harde’ kant als aan de ‘zachte’ kant van organisatie aanpassingen. Daarnaast speel je een actieve rol in Strategische Workforce Planning en implementatie van Succession planning. Je geeft proactief advies aan de directeur en senior management op het gebied van HR gerelateerde zaken die invloed hebben op de workforce dan wel de toekomst en onderhoud intensief contact met de ondernemingsraad. Het is een brede functie op strategisch niveau. Waar mogelijk en logisch word je ook ingezet op projecten , waarbij je de stem van de business vertegenwoordigd. Het werk is zeer divers, dynamisch en niet altijd voorspelbaar. In deze rol werk je nauw samen met de verschillende HR collega’s, waarbij jij vaak het gezicht van HR naar buiten zal zijn. De functie is interessant omdat op een uiterst zelfstandige wijze sturing en inhoud aan het eigen werk gegeven kan worden. Er is veel te doen. Dit vraagt naast HR kennis een actieve en sociale opstelling met gevoel voor verhoudingen.

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

Jouw toegevoegde waarde: jij hebt als ''next generation'' HRBP een strategische kijk op HR gecombineerd met een hands on mentaliteit. Je bent zelfredzaam, maar ook een teamspeler, je gaat problemen niet uit de weg. Je bent pro actief, ziet waar het werk ligt, gaat slim en effectief te werk en bent flexibel inzetbaar. Je ben een sparringpartner voor de (HR) directeur en adviseert gevraagd en ongevraagd met oog voor de business. Heb je dan ook nog het onderstaande in huis dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met een HR business rol is een must have;
  • Analytisch sterk en in staat om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en je standpunten overtuigend over te brengen;
  • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal, alsmede over goede communicatieve- en bij voorkeur ook onderhandelingsvaardigheden. Jouw directeuren kunnen en willen niet om jou heen.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jun 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 25 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners