Interim HR Business Partner #KRTZ7193531

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 juli 2021
Reageren tot 11 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 juli 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 71 per uur
Branche Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De uiteenlopende (HR) uitdagingen waar de organisatie mee te maken heeft vraagt een andere manier van dienstverlening. Daarom is HR volop in ontwikkeling naar een nieuw HR dienstverleningsmodel. We zetten in op een wendbare, snelle en effectieve HR dienstverlening zodat we de business optimaal ondersteunen in hun veranderkracht, slagkracht en innovatievermogen. Data-analytics en technologische oplossingen (zoals het digitaliseren van standaardprocessen), creëren inzicht, tijd en energie zodat jij je meer kan richten op de onderwerpen die belangrijk zijn. HR is daar waar de meeste toegevoegde waarde wordt geleverd.

Voor elke medewerker willen we het beste, zodat zij op hun beurt hun optimale bijdrage kunnen leveren. In deze rol ben jij in eerste instantie de businesspartner van een aantal management teams bij Finance, later zal je landelijk opereren vanuit een van de HR teams en ook werkzaam zijn voor andere afdelingen.

Als HR business partner richt je je op de performance van de organisatie. Je ben in staat om relevante vraagstukken op het gebied van mens & organisatie in de business agenda te verankeren, en de invulling daarvan te organiseren en te monitoren op een effectieve en efficiënte uitvoering. Je bent hierdoor een waardevolle sparringpartner voor verschillende partijen. Hiermee boek jij succes.

De afdeling Finance is in ontwikkeling en onderdeel van de transformatie, waarin we binnen een kleiner wendbare organisatie, slimmer en effectiever samenwerken, meer durven en veranderbereid zijn. Als HR Business Partner ondersteun jij Finance en de verschillende afdelingen bij het realiseren van deze doelstelling op het gebied van mens & organisatie.

Na de omvorming van het nieuwe dienstverleningsmodel zal je aandachtsgebied landelijk zijn, waarbij je onderdeel zal gaan uitmaken van één van de HR teams. Een mooie ontwikkeling waarin het samen verder vormgeven van het nieuwe dienstverleningsmodel een groot onderdeel van is. Ervaring op dit gebied is een absolute pré.

Mede dankzij jouw ervaring en daadkrachtige persoonlijkheid ben jij van onschatbare waarde bij het:

  • Opleveren van fact-based scenario’s en plannen van aanpak voor personele vraagstukken
  • Vertalen van de business ambities naar het organiseren en monitoren van een effectieve uitvoering op het gebied van mens & organisatie op zowel tactisch als operationeel niveau.
  • Regie en sturing voeren op de HR aspecten van deze ambities, inclusief verandermanagement

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding.
  • Je hebt een duidelijke visie op het HR-vak van de toekomst. Vanuit jouw ruime werkervaring als HR Business partner of HR project manager heb jij direct te maken gehad met thema’s als organisatiewijzigingen, verandervraagstukken en talent– en leiderschapsontwikkeling.
  • Je bent een pro-actieve en assertieve gesprekspartner voor het management en je bent daadkrachtig.
  • Je staat sterk in je schoenen, spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden en schakelt slim en gemakkelijk op verschillende niveaus binnen de organisatie.
  • Ervaring met agile en fact-based werken is een pre, ervoor openstaan en nieuwsgierig naar zijn is een must.
  • Ervaring in een HR dienstverleningsmodel waartoe wij bewegen is doorslaggevende pré.
  • Je bent in staat om ook op andere locaties dan Utrecht te werken.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners