Interim HR Business Partner #KRTZ7592994

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 oktober 2022
Reageren tot 6 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 82 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Onderwijs | Educatie

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een HR Business Partner.

Als ervaren HR Business Partner weet jij precies hoe je de organisatievisie en strategie tot leven laat komen. Met je sterke adviezen en up to date kennis ben je een krachtige sparringpartner. Jij bent een expert op HR-vlak. Of het nu gaat om strategische of tactische onderwerpen; jij snapt de vraag, formuleert een antwoord en helpt het personeel zo verder. Denk bijvoorbeeld aan vragen over strategische personeelsplanning, organisatieontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jij kijkt altijd van buiten naar binnen en legt de verbinding tussen primaire processen, de bedrijfsvoering en wat dit betekent voor personeel en organisatie. Daarbij stel je ook kritische vragen en zet je collega's op scherp op onderwerpen zoals diversiteit en inclusiviteit. Ook ontwikkel je HR-beleid en leid je projecten in complexe HR-vraagstukken: we zoeken iemand die de 2 concrete beleidsthema's Arbeidsvoorwaarden en Strategisch beloningsbeleid op kan gaan pakken. Jij zet samen met de directies de doelstellingen centraal en formuleert gezamenlijk oplossingen om de ambities waar te maken. Dankzij je fijne manier van samenwerken haal je het beste in je collega's naar boven en geef je zo mee vorm aan de teamontwikkeling van ons eigen team van HR Business partners.

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

Jij bent zo iemand die niet afwacht, maar gewoon aanpakt. Je doorziet wat er moet gebeuren en je verbindt je met de juiste mensen om tot mooie resultaten te komen. Zo signaleer je ook direct wat er in de organisatie speelt. Met wie je ook te maken hebt, je brengt je boodschap helder over en zorgt dat je begrijpt wat die ander van je nodig heeft. We zoeken iemand die 2 concrete beleidsthema's Arbeidsvoorwaarden en Strategisch beloningsbeleid op gaat pakken.

Daarnaast heb je:

  • Maximaal uurtarief €82,- (all-in, excl. BTW)
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau. En een bachelor of master in bijvoorbeeld Personeelswetenschappen/HRM, Bedrijfskunde of Organisatiekunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met advisering bij complexe & tactisch/strategische HR-vraagstukken.
  • Een mooie dosis ervaring binnen organisaties met hoogopgeleide professionals en verschillende stakeholders.
  • Bij voorkeur ervaring met data-gedreven beslissingen, het maken en toepassen van beleid voor arbeidsvoorwaarden en met agile werken in een HR-omgeving.
  • Al wat ervaring met functiewaardering want we implementeren in 2023 een nieuw functiehuis.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners