Interim HR Business Partner #KRTZ5894208

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 juli 2022
Reageren tot 30 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 oktober 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Gezondheidszorg I Welzijn

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Aan de slag als HR Business Partner
Als HR Business Partner kom je te werken in een team met vier collega HR Business Partners met portefeuille, vier HR experts. Als HR Business Partner ben je adviseur voor het management van een aantal businessunits. Hoewel iedere HR Business Partner voor eigen businessunits werkt, is er ook veel samenwerking binnen het team. We zoeken dan ook een nieuwe collega die zelfstandig werkt en tegelijkertijd graag de samenwerking zoekt; om elkaar te helpen en van elkaar te leren.
Op basis van analyses geef je gevraagd en ongevraagd advies en ondersteun je het management. Als kritische sparringpartner adviseer je hen over de implementatie van toekomstgericht HR beleid in relatie tot de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Je weet het management te inspireren, overtuigen en beïnvloeden waarbij je klantgericht bent en vooraf de verwachtingen afstemt. Je ondersteunt hen onder andere bij het versterken van de samenwerking binnen teams, draagt innovatieve en creatieve oplossingen aan en draagt bij aan/leidt projecten.

Als HR Business Partner heb je een integrale blik op de organisatie en weet je wat er speelt zodat je de gevolgen kunt vertalen naar HR advies. Met behulp van strategische personeelsplanning weet jij waar binnen jouw businessunits de HR focus ligt. Je draagt onder andere bij aan het inzetten van acties ten aanzien van normformatie, ontwikkeling van medewerkers en in-, door- en uitstroom om toekomstbestendig te zijn en mee te bewegen met veranderingen in de zorg. Je hebt hierin een zelfstandige, onafhankelijke rol en pakt de regie.

Je neemt ook structureel deel aan het integraal advies team van jouw businessunits. Jij analyseert en verwerkt HR data om te komen tot een onderbouwd HR advies in relatie tot de strategische uitdagingen van de organisatie. Hierin heb je korte lijnen met de business controller.

  FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

  • Je beschikt over HBO/academisch denk- en werkniveau en beschikt over afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van bedrijfskunde of HR;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare adviserende en  veranderkundige HR functie binnen een complexe organisatie (op tactisch/strategisch niveau);
  • Je bent analytisch sterk, hebt een brede bedrijfskundige blik en werkt graag met HR-data;
  • Je functioneert goed in een complexe organisatie en hebt gevoel en tact voor verhoudingen;
  • Je beschikt over de 'senioriteit' om een stevige gesprekspartner te zijn en een coachende rol richting management te vervullen;
  • Het is een pre als je werkervaring hebt opgedaan in de gezondheidszorg.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Recruitment support, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
  Locatie: Drenthe    Uiterste reactiedatum: 30 mei 2024    Expertise: Overig (Operations), Overig (Facilitair)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 30 mei 2024    Expertise: Management (Sociaal Domein), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Sociaal Domein)
  Locatie: Zeeland    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Management (Sociaal Domein), Beleidsmedewerker, Overig (Zorg & Welzijn), Overig (Sociaal Domein)

  Onze partners