Interim HR Business Partner #KRTZ2831452

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Reageren tot 17 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Als HR business Partner ben je een stevige gesprekspartner voor de Management Teams en directie met betrekking tot strategische personeels- en organisatievraagstukken. Je adviseert onder andere op het gebied van leiderschap, strategisch personeelsmanagement (bij ons strategisch personeelsmanagement (SPM) genoemd), duurzame inzetbaarheid, inrichting van de organisatie, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Je kunt met je clusters meedenken op de inhoud en de consequenties van ontwikkelingen op hun werk. Je pakt zaken die spelen pro-actief op en spreekt anderen aan op hun verantwoordelijkheden daarin. Ook ondersteun je je clusters bij het inzichtelijk krijgen en houden van hun bedrijfsvoering. Je kunt de beschikbare managementinformatie analyseren en doorvertalen in je advisering en vindt het leuk om te zorgen dat de formatie en bezetting van je clusters goed inzichtelijk is. Met de adviseurs van de andere bedrijfsvoeringsclusters geef je een sterk en integraal advies aan je management en je hebt hier een voortrekkersrol in. Wanneer onderwerpen daar om vragen geleid je de vraag door naar de HRM-specialisten/ experts en zorg je dat vanuit de gedachte van co-creatie een eenduidig en integraal advies gegeven wordt. Daarbij blijf je als Business Partner in de regie. Daarnaast heb je een toetsende en control rol waarbij de juiste toepassing van regelgeving en beleid centraal staan. Je doet dit transparant, consistent en als ‘kritische vriend’. De opdracht is voor de duur van een zwangerschapsvervanging. 

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je anticipeert, hebt lef en bent in staat bent om gevraagd en ongevraagd te adviseren op de tactische en strategische ‘vragen’ van de klanten. Je kunt goed omgaan met de vaak tegenstrijdige belangen binnen de organisatie en je hebt impact. Je blijft daarbij onafhankelijk en kan objectief kritisch de ontwikkelingen beschouwen en van daaruit belangenvrij signaleren en adviseren.
Naast de competenties die hierboven vermeld staan, vinden wij het belangrijk dat je:

· WO-opleiding hebt op HRM;
– Minimaal 5 jaar werkervaring hebt als HR business partner p tactisch/strategisch niveau;
– Beschikt over kennis op het gebied van organisatie-ontwerp en inrichtingsprincipes;
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het doorontwikkelen/veranderen van afdelingen/organisaties met betrekking tot inrichtingsvraagstukken en/of cultuurverandering;
– minimaal 2 jaar HR werkervaring opgedaan bij een gemeente;
– Sterk bent in de bedrijfskundige kant van HRM;
– Kennis van de overheid en ervaring met het werken in een politiek bestuurlijke complexe organisatie hebt;
– Ervaring hebt in het begeleiden van complexe groepsprocessen, minimaal 3 jaar ervaring;
– Gesprekken vinden plaats op dinsdag 22 juni in de ochtend.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatiebrief (zie hieronder uitleg hoe de motivatiebrief uit te schrijven). . 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. – uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid – kennis op het gebied van organisatie-ontwerp en inrichtingsprincipes – minimaal genoemde ervaring (5 jaar als tactisch HRBP en 3 jaar als veranderaar) – passende motivatie voor de opdracht: 

  • Aantoonbare ervaring met het adviseren en ondersteunen van managers/directie: De ervaring wordt beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: * gelijkwaardig gesprekspartner * werken met specialisten en regie voeren op casusniveau * integrale samenwerking met andere bedrijfsvoeringsdiciplines * ervaring in het ondersteunen van je management vanuit zowel een adviserende als een controlerende rol.

  • Aantoonbare ervaring in het voorbereiden en begeleiden van SPM-trajecten: De ervaring wordt beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: *het meenemen van het management in o.a. de stappen: omgevingsscan, toekomstige ontwikkelingen, structuurvraagstuk, scan van de medewerkers en benodigde ontwikkelingen *het uitwerken het traject.

 

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners