Interim HR Adviseur #KRTZ7596010

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 november 2022
Reageren tot 27 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 april 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 78 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als HR-adviseur van het team P&O kun je je opmaken voor een dynamische werkomgeving waarbij je op alle niveaus wordt betrokken en ingezet. Als HR-adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor het management ten aanzien van P&O gerelateerde vragen ten behoeve van individuele casuïstiek en organisatieadvies vraagstukken.

Wat ga je doen? 

Vanuit je rol als adviseur begeleid je de organisatie naar een opgave gestuurde netwerkorganisatie met als hoofdthema’s: Organisatieontwikkeling, Toekomstbestendige Bedrijfsvoering en Aantrekkelijk Werkgeverschap. Daarnaast maak je samen met je P&O collega’s de ontwikkeling naar een “toekomstproof P&O”. We halen hierbij het beste uit ons zelf om bij te dragen aan krachtige en weerbare medewerkers en op deze manier bij te dragen aan een ijzersterke organisatie. In jouw rol heb je ook alle ruimte om invloed uit te oefenen op de richting waarnaar we toe bewegen.

Je werkt nauw samen met verschillende managers en adviseert hen over organisatie- en personeelsontwikkeling. De juiste toepassing van cao en wet- en regelgeving, daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Afhankelijk van de vraag schakel je P&O met een projectleider of specialist uit het team voor een specifieke expertise.

 Als HR adviseur geef je advies aan managers van een bepaald account. Jouw rol als HR adviseur is daarin onmisbaar. Zonder jou ontbreekt het 1e aanspreekpunt ten aanzien van organisatie- en personele vraagstukken en ontbreekt de sparringspartner voor het management op gebied van P&O. Je werkt samen met een P&O consulent en arbeidsjurist in een accountteam.

   

  FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

  Je hebt goede adviesvaardigheden, een positief kritische houding en een aanpakkersmentaliteit. Je schakelt makkelijk met mensen.  Door jouw ervaring heb je een visie ontwikkeld op het HR-vakgebied en ben je bekend met diverse HR-thema’s:

  • Tarief is maximaal €78,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Beschikt over minimaal 3- 5 jaar recente werkervaring als HR adviseur,  met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / en binnen een overheidsorganisatie met minimaal 500 fte. Deze werkervaring blijkt uit het CV.
  • Beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding zoals bv. HRM Personeelsmanagement of Business studies met afstudeerrichting HRM. Deze opleidingsachtergrond blijkt uit het CV.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring, werken in organisaties in transitie.
  • Je hebt actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Dit blijkt uit het CV.
  • Beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het HR vakgebied, met projectleiderschap, organisatie- en teamontwikkeling, met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / en binnen een overheidsorganisatie met minimaal 500 fte. Deze werkervaring blijkt uit het CV.

  Interviewplanning

  We streven er naar de gesprekken te houden op dinsdag 6 december..

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
  Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Overig (Project management Ondersteuning), Bestuurssecretaris, Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
  Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

  Onze partners