Interim HR Adviseur #KRTZ1902890

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 januari 2023
Reageren tot 23 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als HR-adviseur ben je zowel partner in crime als sparringpartner van onze managers, waar het gaat om een doeltreffende, vernieuwende en eerlijke inzet van de factor arbeid in onze organisatie. Ook onze medewerkers hebben aan jou een integere en deskundige gesprekspartner. Je bent een echte allrounder op het vakgebied en beweegt door de hele organisatie; zo zie en hoor je lekker veel en weet je precies wat er in de organisatie speelt. Je hebt nauw contact met de managers uit jouw klantgroep en verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Voordat je aan de slag gaat, onderzoek je de vraag achter de vraag, zodat je goed kan inschatten op welke manier je de managers het beste kunt ondersteunen en adviseren. Je denkt daarbij in kansen en mogelijkheden, een lekker potje out-of-the-box en gaat een discussie niet uit de weg. Je sluit de juiste mensen aan en creëert draagvlak voor jouw ideeën. Samen kom je tot de beste oplossing, die je vertaalt naar acties en waarin jij levert wat nodig is. Naast het advieswerk aan de managers, ben je verantwoordelijk of draag je bij aan aantal gemeentebrede HR-thema’s of projecten. Vanuit jouw brede blik op de organisatie signaleer je rode draden, leg je verbanden en plaats je kritische noten. Jij weet wat nodig is om samen te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Je draait je hand niet om voor een gespreksverslag, beleidsstuk of originele vacaturetekst zonder ambtelijke taal en jargon, maar je weet je mondeling ook in alle situaties prima te redden. Het ambitieuze coalitieakkoord betekent op korte termijn dat we veel van je vragen op het gebied van werving & selectie. Daarnaast werk je, samen met je HR-collega’s, aan de (door)ontwikkeling en realisatie van onze HR-strategie, de basis op orde brengen en aan het continu verbeteren van onze HR processen- en dienstverlening.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  Dit ben je
  Liefde voor en kennis van je vak is duidelijk aanwezig. Je bent een echte adviseur te noemen. Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, soms confronterend als de situatie daarom vraagt maar je weet mensen vooral met argumenten en humor mee te krijgen Gedrevenheid kenmerkt jou: met vernieuwende ideeën ben je altijd op zoek naar manieren om toegevoegde waarde te bieden aan het welzijn van de organisatie, maar ook om zelf te groeien. Feedback ophalen en een ander geven is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je kunt tegenkracht bieden en als het nodig is vasthoudend zijn. Zonder star te worden. Je staat stevig in je schoenen, weet wat je te bieden hebt, en ook wanneer je anderen nodig hebt. Je vertoont dat mooie ‘eigenaarschap’ en maakt zaken echt af. Maar eerst en vooral val je op door je uitstekende adviesvaardigheden, waarmee je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken. 

  • Tarief is maximaal €80,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW)
  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor diploma in de richting van HRM/ Personeel & Arbeid;
  • Uiterlijk beschikbaar op 15 februari 2023;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR-adviseur binnen een gemeente;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als interim HR-adviseur;
  • Aantoonbare werkervaring met het coördineren van projecten op het gebied van HR, het optimaliseren van HR processen en met SPP;
  •  Aantoonbare werkervaring in advisering op strategische vraagstukken/organisatieontwikkeling aan Bestuur, Directie en medezeggenschapsorganen;
  • Aantoonbare werkervaring met Afas-personeelsinformatie-systeem.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

  Onze partners