Interim HR Adviseur #KRTZ0822611

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 oktober 2022
Reageren tot 19 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juli 2023
Aantal uur 28 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 Marktconform per uur
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze maatschappelijke opgaven worden steeds uitdagender en de organisatie is sterk in beweging. We zoeken nieuwsgierige doorzetters die zich op eigen wijze inzetten voor de organisatie en met passie bijdragen aan de professionalisering van onze HR dienstverlening. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar twee tactisch sterke HR adviseurs die van aanpakken weten.

Als HR adviseur ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving, de toepassing van de cao en het personeelshandboek, het interne personeelsbeleid en weet je alles wat er speelt op personeelsgebied in de afdeling waar jij de HR adviseur van bent. Als HR adviseur adviseer je leidinggevenden op operationeel en tactisch vlak voor alle personele vraagstukken. Dit doe je zowel gevraagd als ongevraagd. Dit betekent bijvoorbeeld  dat je kunt adviseren bij werving- en selectietrajecten, bij verzuimbegeleiding, bij functionerings- en loopbaantrajecten, bij uitdiensttreding, bij formatiebeheer en bij opleidingsvragen. Dit adviseren kan soms ook meer strategisch van aard zijn, waar je samenwerkt met de senior HR adviseur.

Gelijktijdig willen we onze dienstverlening steeds naar een hoger niveau tillen. Kunnen de processen nog efficiënter, makkelijker of leuker? Welke ontwikkelingen zien we op HR-gebied en hoe kunnen we dat vormgeven? In deze rol heb je de mogelijkheid om hierover mee te denken en je ideeën te concretiseren! Je bent een professional die creatief is in denken én doen. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Tegelijkertijd weet je anderen op een prettige manier mee te nemen, te overtuigen en betrekken bij jouw aanpak en adviezen. Uiteraard ben je integer en politiek sensitief.

Je werkt intensief samen met de senior HR adviseur, de HR adviseur en twee medewerkers die zich bezig houden met de administratieve werkzaamheden.

We kennen flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €75,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als HR Adviseur / HR Business partner bij een overheidsinstelling;
  • Aantoonbaar HR21 gecertificeerd (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met organisatie ontwikkeling;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met HR21 vanuit de rol van HR Adviseur (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van HRM;
  • Tenminste 3 verschillende afgeronde opdrachten als HR Adviseur / HR Business partner in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeentelijke instelling (benoem deze opdrachten op een aparte pagina in het cv.);
  • Aantoonbare kennis van Wet- en regelgeving;  WNRA, APPA-regelingen, Arbowet én de gemeentelijke rechtspositie en/of arbeidsvoorwaarden (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met organisatie leer- en ontwikkeltrajecten.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 5 aug 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 jul 2024    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Overig (Administratief)
  Locatie: Amersfoort    Uiterste reactiedatum: 15 jul 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker
  Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 14 jul 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

  Onze partners