Interim HR Adviseur #KRTZ6442871

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 april 2023
Reageren tot 26 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 8 november 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: HR Adviseur (36 uur) 

Locatie: Den-Bosch
Startdatum: 1 mei 2023
Einddatum: 8 november 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 27 april 2023 om 16:00 uur

Als HR-adviseur van het team P&O kun je je opmaken voor een dynamische werkomgeving waarbij je op alle niveaus wordt betrokken en ingezet. Als HR-adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor het management ten aanzien van P&O gerelateerde vragen ten behoeve van individuele casuïstiek en organisatieadvies vraagstukken.

Wat ga je doen? 

Vanuit je rol als adviseur begeleid je de organisatie naar een opgave gestuurde netwerkorganisatie met als hoofdthema’s: Organisatieontwikkeling, Toekomstbestendige Bedrijfsvoering en Aantrekkelijk Werkgeverschap. Daarnaast maak je samen met je P&O collega’s de ontwikkeling naar een “toekomstproof P&O”. We halen hierbij het beste uit ons zelf om bij te dragen aan krachtige en weerbare medewerkers en op deze manier bij te dragen aan een ijzersterke organisatie. In jouw rol heb je ook alle ruimte om invloed uit te oefenen op de richting waarnaar we toe bewegen.

Je werkt nauw samen met verschillende managers en adviseert hen over organisatie- en personeelsontwikkeling. De juiste toepassing van cao en wet- en regelgeving, daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Afhankelijk van de vraag schakel je P&O met een specialist uit het team voor een specifieke expertise.

Als HR adviseur geef je 60% van je tijd advies aan managers van een bepaald account. Jouw rol als HR adviseur is daarin onmisbaar. Zonder jou ontbreekt het 1e aanspreekpunt ten aanzien van organisatie- en personele vraagstukken en ontbreekt de sparringspartner voor het management op gebied van P&O. Je werkt samen met een P&O consulent en arbeidsjurist in een accountteam.

De andere 40% van je tijd voer je projecten uit rond een P&O gerelateerd vraagstuk.

Kandidaatomschrijving

Je hebt goede adviesvaardigheden, een positief kritische houding en een aanpakkersmentaliteit. Je schakelt makkelijk met mensen. Door jouw ervaring heb je een visie ontwikkeld op het HR-vakgebied en ben je bekend met diverse HR-thema’s.  Daarnaast:

  • Ben je leergierig en houd je ervan om je omgeving (door) te ontwikkelen; 
  • Adviseer je helder en proactief, waarbij je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en over een bepaalde organisatiesensitiviteit;
  • Vind je het leuk om onderdeel uit te maken van een team dat nog in ontwikkeling is. De organisatie en ons team zijn vol in beweging;
  • Vind je het fijn om gestructureerd en secuur te werken. Jouw werk is altijd tot in de puntjes verzorgd.

 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

  • Tarief is maximaal €85,- all-in (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld: HBO personeelsmanagement, Business studies met afstudeerrichting HRM, HBO Human Resource Management. 
  • aantoonbare ervaring als HR adviseur (P&O adviseur) binnen een overheidsorganisatie
  • beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het HR vakgebied inclusief projectleiding, en met organisatie- en teamontwikkeling, met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / affiniteit. 
  • 3 tot 5 jaar werkervaring, werken in organisaties in transitie is een pre.

Interviewplanning

We streven er naar de gesprekken te houden in week 18.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners