Interim Helpdeskmedewerker #KRTZ1343755

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2020
Reageren tot 22 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als ICT Helpdesk Medewerker ben jij de steun en toeverlaat van ruim 500 collega’s. Je bent hun eerste aanspreekpunt voor alle problemen, vragen en verzoeken op het gebied van ICT-voorzieningen. Moeiteloos en enthousiast schakel je van de ene naar de andere call. Voor jou is het niet meer dan normaal om alles netjes te verwerken in ons call-registratiesysteem (Topdesk). Verstoringen die zich vaak voordoen merk jij bovendien direct op. Je zet je tanden erin en zorgt voor een blijvende oplossing. Of het nu gaat om software, hardware, desktops, (mobiele) telefonie of devices, jij weet problemen snel te ontleden en te verhelpen. Bij afwijkende of ingewikkelde vraagstukken overleg je met een van de andere twee helpdesk medewerkers of je zet de melding door naar je collega’s in de 2e lijn. Binnen onze ICT-club helpen we elkaar en onze eindgebruikers graag. We worden namelijk blij van het helpen van mensen en doen dat graag goed én met de nodige humor. 

Buiten het afhandelen van allerlei calls ben je ook verantwoordelijk voor: 

  • het klaar maken en uitlenen van apparatuur; 
  • de inrichting en het beheer van fysieke werkplekken (verhuizen, aansluiten, etc.); 
  • en de audiovisuele apparatuur in ons kantoor (vergaderruimtes en kantine). 

Eisen waaraan je moet voldoen:

• Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting ICT; 
• Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als ICT Helpdesk Medewerker; 
• Je bent klantgericht, oplossingsgericht, flexibel en een echte teamplayer; 
• Je hebt basiskennis van Windows 7 en Active Directory, Office 2010, Citrix VDI omgeving, RES Workspace Manager, iOS en Mobile Iron; 
• Flexibel inzetbaar; 
• Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal.
– MBO 4 diplom Systeem en Netwerkbeheer 
– 2 jaar ervaring als Helpdeskmedewerker met basiskennis van Windows7, Windows 10, Active directory, Office 2010, Citrix VDI 
– Kennis en ervaring met het gereedmaken en uitlenen van apparatuur
– Kennis en ervaring met het inrichten en beheer van ICT middelen (zoals laptops/telefoons) en audiovisuele apparatuur

Er is op de ICT afdeling behoefte aan extra capaciteit die flexibel in te zetten is en uit te vragen is bij calamiteiten en vakanties of ziektes van medewekers. Maandag en vrijdag zijn standaard werkdagen waarop we extra behoefte zullen hebben en om de week op donderdag, daarnaast is de gemiddeld 24 uur per week flexibel aan te vullen. 

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht mogen geen ZZP'ers worden aangeboden. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners