Interim Functioneel Beheerder Office365 #KRTZ7840041

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 februari 2021
Reageren tot 7 februari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zwolle
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Heb jij analytisch vermogen, ben je klantgericht en wil je jezelf verder ontwikkelen op jouw vakgebied? Team Functioneel Beheer zoekt enthousiaste functioneel beheerders die het beste uit zichzelf en onze applicaties willen halen. 

De Afdeling Functioneel Beheer verbindt op operationeel niveau de uitvoering van de organisatie- en bedrijfsvoeringsprocessen en de benodigde ondersteuning met informatievoorziening (IV). Samen met 400 andere functioneel beheerders vorm jij één van de grootste functioneel beheer-organisaties van het land. De afdeling bestaat uit vier beheerteams, die het dagelijks functioneren van de IV waarborgen, gebruikers begeleiden en zorgen voor een optimalisatie van de beschikbare functionaliteit.

Als functioneel beheerder werk je vanuit Zwolle. Je verricht daarnaast indien noodzakelijk werkzaamheden vanuit de andere locaties. Verder werk je ook veel samen met de Dienst ICT en in voorkomende situaties verricht je diensten buiten kantoortijden.

Als functioneel beheerder richt jij je voornamelijk op het beheer en de verbetering van applicaties. Het aantal gebruikers van een applicatie kan variëren van enkele tientallen tot meer dan 50.000 gebruikers. Aan de toepassingen worden hoge kwaliteitseisen gesteld: ze moeten vaak 24/7 beschikbaar zijn. Door de vele koppelingen met andere systemen sta je telkens voor nieuwe complexe vraagstukken.
Je haalt informatie op bij je klanten, waarna je samen met de gebruikers, ontwikkelaars en testmanagers aan de slag gaat in Scrum- en projectteams. Je bent een informatiedeskundige die de brug slaat tussen ICT'ers en eindgebruikers. Je organiseert gebruikersoverleggen, neemt deel aan expertgroepen en begeleidt eventueel stagairs en/of nieuwe collega’s.
Verder draag je zorg voor het:

  • Beantwoorden van gebruikersvragen en -verzoeken;
  • Documenteren van de applicaties (voor gebruikers-, beheerders- en opleidingsdocumentatie);
  • Geven van voorlichting en instructies over nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden binnen applicaties;
  • Bieden van advies en ondersteuning bij het specificeren en testen van gewenste verbeteringen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, in de richting van ICT of Bedrijfskunde.
  • In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring binnen functioneel beheer of informatiemanagement.
  • Recente werkervaring met het begeleiden en opleiden van functioneel beheerders op het gebied van gebruikersondersteuning M365.
  • Recente (= uiterlijk in de afgelopen 2 jaar) functioneel beheer ervaring met M365, met de focus op gebruikersondersteuning, binnen grote (1000+) en complexe organisaties.
  • Recente werkervaring met configuratie mogelijkheden binnen M365 (Azure).
  • Een certificaat op het gebied van functioneel beheer.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners