Interim Functioneel Beheerder CiVision #KRTZ9383761

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 augustus 2020
Reageren tot 2 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoofddorp
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor een directe eindklant van een van onze partners zoeken wij een database specialist CiVision Samenlevingszaken.

De werkomgeving

Het team Bedrijfsvoering bestaat uit hoogwaardige professionals en ondersteunt de clusters Sociale Dienstverlening (SDV) en Maatschappelijke Ondersteuning en Zorg (MOZ). Het team bestaat uit vier disciplines: Functioneel Beheer, Informatievoorziening, Kwaliteit en Procescontrol die verschillende diensten en producten leveren om de clusters zo goed mogelijk te ondersteunen.

De discipline functioneel beheer bestaat uit 5 functioneel beheerders en beheert de twee kernapplicaties in het sociaal domein, namelijk Mens Centraal (2 beheerders, wordt op termijn vervangen door Gidso van Topicus) en Civision Samenlevingszaken (SAM, 3 beheerders). Inmiddels heeft deze eindklant ruim een jaar ervaring met het systeem. Er is nog wel gerichte ondersteuning nodig binnen het team functioneel beheer, om kennis te delen en over te dragen binnen het team, alsmede capaciteit om de applicatie gericht door te ontwikkelen.

De functie omschrijving

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de regie en coördinatie van alle taken die samenhangen met het functioneel beheer van SAM, naast het uitvoeren van de betreffende taken zelf. Je zorgt ervoor dat de functionaliteiten zoveel als mogelijk aangesloten blijven bij de wensen van de gebruikers en voert daartoe een variëteit aan werkzaamheden uit.

Na consultatie met de gebruikers richt je de werkprocessen in SAM in (gegevensvelden, faseringen, sjablonen en stuurrapportages) en zie je toe op goed gebruik. Daarnaast houd jij je bezig met de implementatie van nieuwe versies van de software. Het voorbereiden van de testfase ten behoeve van een gecontroleerde overgang en instrueren van gebruikers van de nieuwe software spelen hierin een belangrijke rol.

Verder houd jij je bezig met:

 • Doorvoeren van maatregelen ter voorkoming van verstoringen, vragen en opmerkingen ten aanzien van inzet en gebruik van SAM;
 • Analyseren, beoordelen en oplossen van verstoringen, vragen en opmerkingen ten aanzien van inzet en gebruik van SAM;
 • Beheren en onderhouden van de werkprocessen, inclusief de daaraan gekoppelde documenten;
 • Beschikbaar stellen van managementinformatie, bijvoorbeeld met behulp van zelf te maken SQL-queries en het bouwen van rapportages;
 • Leveren van bestanden en opgaven aan derden (management, financiën, externe partijen);
 • Het onderhouden van relevante koppelingen met andere applicaties (in- en extern), zoals Verseon en de Makelaarssuite;
 • Het verzorgen van de aansluiting tussen SAM met het financiële pakket (EnterpriseOne);
 • Het voeren van overleg met leveranciers en diverse gebruikers en andere belanghebbenden (zoals processpecialisten, kwaliteitsmedewerkers, consulenten, teammanagers en functioneel beheerders van gekoppelde applicaties).

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding;
 • Je bent in de afgelopen 12 maanden aantoonbaar werkzaam geweest als functioneel beheerder CiVision Samenlevingszaken.
 • Aantoonbare vergaande kennis van de applicatie CiVision Samenlevingszaken, inclusief financiële inrichting en verantwoording (maand- en jaarwerk);
 • Aantoonbare kennis van SQL (zowel raadpleeg als mutatie gerelateerde functies) en de toepassing daarvan binnen de applicatie CiVision Samenlevingszaken;
 • Aantoonbare kennis van (de toepassing van) gemeentelijke rules binnen de applicatie, inclusief het zelf kunnen programmeren van de gemeentelijke rules en het zorgen voor kennisoverdracht;

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom je jezelf geschikt acht voor deze functie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Naam;
Woonplaats;
Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners