Interim Floormanager ICT #KRTZ3076024

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 maart 2020
Reageren tot 2 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zeist
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor de aansturing en coördinatie van de werkzaamheden op locatie die uitgevoerd dienen te worden door verschillende leveranciers en expertisegroepen voor de realisatie van de projecten is onze opdrachtgever op zoek naar twee Floormanagers met een technische achtergrond en goede communicatieve skills. 

De vaste standplaats van deze opdracht is Zeist, maar je reist veelvuldig (minimaal 3 dagen) naar de aan jou toegewezen locatie. Welke locatie dit is wordt nader bepaald.

Je zorgt voor het juist uitvoeren van de opdrachten die door de ICT projectleiders worden aangereikt. Deze werkzaamheden moeten door verschillende leveranciers worden uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de leverancier voor ICT hardware componenten. Als Floormanager zorg jij ervoor dat deze werkzaamheden conform opdracht worden uitgevoerd. Daarnaast houd je de bijbehorende administratie bij.

Als Floormanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de werkzaamheden op locatie die uitgevoerd moeten worden door verschillende leveranciers en expertisegroepen voor de realisatie van de ICT projecten.

Daarnaast zorg je voor de logistieke planning voor de goederenverwerking op de vloer en controleer je of de werkzaamheden conform plan uitgevoerd worden. Je rapporteert over het geleverde werk aan de ICT projectleider en zorgt voor acceptatie van het opgeleverde werk door leveranciers. 

 • Bewaking voortgang realisatie op locatie;
 • Communicatie met leveranciers en beheerders en de begeleiding van van leveranciers voor de uitvoering van werkzaamheden;
 • Plaatsing van ICT gerelateerde componenten;
 • Helpen bij de (ver)plaatsing, aansluiting, verwijdering en afvoer van de IT hardware componenten en afstemmen met de betreffende leveranciers;
 • Controleren van de geleverde zaken door leveranciers;
 • Controleren of geleverde inventarisatie van de aanwezige hardware en herverdeling juist is;
 • Inzicht in ICT technische vraagstukken en oplevering;
 • Bereid om bij storing ook buiten kantoortijden te werken. Het gaat hier niet om piketdiensten, maar om niet voorspelbare situaties waarbij de aanwezigheid van de Floormanager noodzakelijk is.

Eisen

 1. In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring als Floormanager (Teamleider) binnen een ICT technische omgeving;
 2. In de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar werkervaring binnen een politiek gevoelige organisatie met meer dan 1000 medewerkers;
 3. In de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar ervaring met het direct aansturen van leveranciers op de werkvloer;
 4. In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar operationele werkervaring op het gebied van (ver)plaatsing, aansluiting, verwijdering of afvoer van de IT hardware componenten;
 5. In de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke opdracht;
 6. Minimaal een afgeronde HBO diploma.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners