Interim Financieel Ondersteuner #KRTZ3261983

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 september 2022
Reageren tot 18 september 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Etten-Leur
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het team Financiën is verantwoordelijk voor het financieel beleid, beheer en administratie.  Zij adviseert en ondersteunt het management, directie en bestuur bij de financiële bedrijfsvoering en informatievoorziening. Daarnaast faciliteren wij samenwerkingsverbanden op financieel gebied.

Voor het team Financiën zijn wij tijdelijk op zoek naar een 

Financieel Ondersteuner  m/v

 24 uur per week

Jouw uitdaging:
Als financieel ondersteuner ben je verantwoordelijk voor ondersteuning van de financiële adviseur bij de advisering en bewaking daarvan. Je verricht en/of begeleidt hoogwaardige dan wel hoogwaardig specialistische werkzaamheden als uitvloeisel van het geformuleerde beleid en regelgeving (maatschappelijk, technisch, financieel of juridisch), waaronder: het opstellen, uitwerken, toetsen en/of beoordelen van complexe berekeningen, tekeningen, rapportages en beschikkingen; het adviseren van leidinggevenden, mede ontwikkelen van beheers – en managementinstrumenten; het uitvoeren van complexe procedures en regelingen; het vastleggen en verwerken van complexe gegevens; het genereren van informatie.
Om de financiële processen up-to-date te houden vindt continue doorontwikkeling plaats. Je bent in staat om deze doorontwikkeling in de praktijk te brengen. Als financieel ondersteuner kun je rekenen op een afwisselende baan met veel contacten binnen en buiten de organisatie.

Eisen:

Jouw profiel: 

Je beschikt minimaal over een financieel HBO werk- en denkniveau en kennis van het BBV is een pré. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring met de uit te voeren werkzaamheden, met voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.  Je werkt graag in teamverband. Je bent klantgericht en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Verdere competenties die je hebt ontwikkeld en mag rekenen tot je bagage zijn organisatiesensitiviteit, probleemanalyse en overtuigingskracht. Een assessment om deze vaardigheden in beeld te brengen maakt deel uit van deze procedure.

En:
Je bent ondernemend en flexibel ingesteld. Samenwerken binnen een team en organisatie is een natuurlijke eigenschap.

Jij bent:

  • Resultaatgericht
  • Omgevingsbewust
  • Goed in samenwerking
  • Goed in plannen en organiseren
  • Behulpzaam
  • Betrokken bij je werk
  • Een prettige collega

Naast algemene werkzaamheden als financieel ondersteuner ligt de focus tijdens deze opdracht bij het gezamenlijk opleveren van de jaarrekening voor één van de partijen voor wie wij de financiële ondersteuning faciliteren. Je bent daarbij ook aanspreekpunt voor de accountant. Daarnaast aandachtsgebied Participatie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners