Interim Financieel Adviseur #KRTZ2107832

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 juni 2021
Reageren tot 11 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Als financieel adviseur voer je werkzaamheden uit binnen de randvoorwaarden van integriteit, rechtmatigheid, optimale prijs/kwaliteitverhouding en een betrokken, betrouwbare en professionele klantbenadering.
Je adviseert en ondersteunt de directie en de groepen bij de uitvoering van hun integrale managementtaken op het gebied van financiële vraagstukken. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de planning & controlcyclus, zoals programma begroting en najaarsrapportage. Verder lever je een inhoudelijke bijdrage aan het actueel houden van het financieel concernbeleid.
De budgethouders worden door jou begeleid om te komen tot een goede (financiële) bedrijfsvoering. Je adviseert de groepen op financieel vlak bij het tot stand brengen van adviesnota’s voor het college van B&W en voorstellen voor de gemeenteraad. Tot slot neem je deel aan multidisciplinaire projecten en je adviseert bij implementatievoorstellen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO+ niveau (financieel-economisch). Verder zoeken wij een collega met bijzondere ervaring met financiën opgedaan bij een gemeentelijke organisatie, met zeer goed ontwikkelde competenties en vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid, bestuurlijke sensitiviteit, omgevingsbewustzijn, communicatie, integriteit en resultaatgerichtheid.
In een speelveld met tegengestelde belangen laat je je niet uit het veld slaan en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan het bereiken van de prioriteiten van de gemeente. Verder heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een flexibele/assertieve/proactieve adviseur, een teamspeler en resultaatgericht. Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.

  • minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring
  • vakkennis op financieel gebied voor sociaal en ruimtelijk domein binnen een gemeente/overheid

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners