Interim Ervaren BI Specialist #KRTZ2781103

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 mei 2023
Reageren tot 28 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 105 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Ervaren BI Specialist (24 uur) 

Locatie: Den-Bosch
Startdatum: 1 juli 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 29 mei 2023 om 16:00 uur

Wij zijn voor het team Informatiemanagement op zoek naar een Ervaren BI Specialist. Business analist met sterke data analyse skills!

Wat ga je bij ons doen?

De organisatie is bezig met de overstap naar een nieuw zaaksysteem. Als gevolg van die overstap worden veel bedrijfsprocessen herzien en digitaal gereproduceerd om daarmee invulling te kunnen geven aan het uiteenlopende takenpakket.

De management- en directielaag is op zoek naar betrouwbare en adequate stuurinformatie over deze processen. Een belangrijke stap hierin is deze processen kritisch bekijken en voorzien van eigenaarschap, substappen en inzicht in: welke data rolt er op welk moment uit? De business analist zal dit samen met de business doen.

De andere overgang is binnen het BI rapportage landschap. Daar wordt de overstap gemaakt van Cognos naar PowerBI. Binnen Cognos is er in de loop der jaren een zeer omvangrijke set aan rapportages ontwikkeld, vaak op verzoek van een individuele aanvrager, leidend tot een individueel bruikbaar rapport. Dit vraagt om doorontwikkeling.

De business analist zal nieuwe rapportagevragen derhalve ook doordacht trachten te integreren in reeds bestaande dashboards. BI kan daarmee met een beheersbare en goed onderhoudbare set aan dashboards diverse sturings- en managementrapportage vraagstukken beantwoorden.

Je werkt in een BI team bestaande uit 7 FTE, waarbij de volgende competenties aanwezig zijn: data analist, data engineer, data scientist, front-end dashboard developer. De man-vrouw verhouding is gelijk. Je rapporteert aan de manager BI, de manager BI rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering.

Kandidaatomschrijving

Je werkzaamheden zitten echt ‘aan de voorkant’ van het BI domein. Je bent veel in gesprek met stakeholders binnen de organisatie en slaagt erin de vraag achter de vraag helder te krijgen. Je neemt mensen zonder BI kennis mee in de mogelijkheden van data en informatiegestuurd werken.

Je kunt de requirements vertalen naar een functioneel en technisch ontwerp. Je beheerst over goede en actuele kennis over PowerBI en bent ook in staat dashboard development op te pakken. Je werkt daarvoor samen met onze engineers, maar je bent autonoom in staat om in PowerBI complexe en dynamische dashboards te bouwen. Het BI landschap draait op een Microsoft azure omgeving. De complexiteit is beheersbaar, maar ook deze zal in de toekomst doorontwikkeld worden. Je spreekt vloeiend SQL en hebt werkbare kennis van Python en datamodellen.

Je bent een verbaal sterke gesprekspartner en je schakelt gemakkelijk tussen mensen met diverse achtergronden qua functie en opleidingsniveau. Je bent proactief, zorgvuldig en sociaal. Je bent mid-level carrière en kunt onze juniors verder helpen in hun eigen loopbaan en ontwikkeling.
 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

  • Tarief is maximaal €105,- all-in (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in het vakgebied. Dit blijkt uit het CV.
  • tenminste 8 jaar ervaring als BI specialist. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Dit blijkt uit het CV
  • tenminste 8 jaar werkervaring met werken in SQL opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Dit blijkt uit het CV.
  • tenminste 8 jaar werkervaring met PowerBI opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Dit blijkt uit het CV.
  • tenminste 8 jaar werkervaring met Microsoft Azure opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Dit blijkt uit het CV.
  • werkervaring met BPM en het maken van functionele + technische ontwerpen. Dit blijkt uit het CV.
  • kennis van Python. Dit blijkt uit het CV.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 14 juni 2023. In overleg zijn deze of via Teams of op kantoor. Houdt hier rekening mee.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners