Interim Digital Marketeer #KRTZ1246929

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 januari 2020
Reageren tot 2 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 67 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Onderwijs | Educatie
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Datum interview: Week 6 en 7

Opdrachtomschrijving tijdelijke Digital Marketeer
Inleiding
Wij zoeken op korte termijn voor 6 maanden en voor 24 uur per week een creatieve en resultaatgerichte digital marketeer die de online advertising en e-mailcampagnes voor Delpher opzet, onderhoudt en waar mogelijk verbetert, en die van de online ondersteunt.

Opdracht
Als allround digital marketeer ondersteun je tijdelijk onze senior marketeers bij de online advertising en e-mailcampagnes van Delpher (miljoenen gedigitaliseerde teksten) en de online e-books en luisterboeken. Je stuurt ons online marketingbureau aan in het kader van SEA en Google Grants. Ook verzorg je in samenwerking met onze externe partner de productie en verzending van e-mailings. Op basis van analytics stel je daarnaast rapportages op over websitebezoek en de resultaten van de campagnes en mailings. Voor Delpher heb je de ruimte om zelf veel op te zetten en in te richten. Voor de online  staat al veel op de rit en zorg je er vooral voor dat bestaande activiteiten blijven doorlopen.

Wat bied jij?
• Hbo-opleiding op het gebied van digitale communicatie of marketing.
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
• Affiniteit met digitaal lezen en onderzoeken.
• Aantoonbare ervaring in digital marketing en online marketingkanalen & -tools (e-mailings, SEA, campagnemanagement, analytics, etc.).
• Ervaring met SEO en in schrijven voor het web.
• Je bent communicatief, secuur, resultaatgericht, enthousiast en creatief. Je hebt daarnaast aan een half woord genoeg om aan de slag te gaan.
 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners