Interim DevOps Developer (Embedded Software en App) #KRTZ4800628

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 april 2020
Reageren tot 12 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Gevraagd wordt een teamlid DevOps team met een achtergrond in de ontwikkeling van embedded software en app ontwikkeling. Eén van de eerste in beheer te nemen applicaties betreft een doorontwikkeling van een toepassing hiervan die in een innovatielab is ontwikkeld en nu landelijk wordt uitgerold. 

Je gaat je binnen het nieuw op te richten team daarnaast ook bezig houden met een aantal aanvullende applicaties die binnen de dienstverleningsafspraken van het Productiehuis ondersteund moeten worden. Ook appontwikkeling zal dan aan de orde komen.

Je bent in staat om je de functionele en technische aspecten van de applicatie(s) snel eigen te maken en te vertalen naar vernieuwing en ondersteunende tooling. Je werkt vanuit onze architectuurkaders voor software-ontwikkeling. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de realisatie en inrichting van tooling en automatisering van het test- en voortbrengingsproces.

Wat we zoeken is een teamlid DevOps Developer met kennis van embedded software en app ontwikkeling die ons gaat helpen met de doorontwikkeling van bestaande producten die dagelijks door onze blauwe collega’s worden gebruikt. Ook helpt je bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening.

Je gaat ons helpen met de inbeheername en doorontwikkeling van de in het innovatielab ontwikkelde functionaliteit. De vanuit de pilot ontwikkelde prototype versie wordt op basis van de praktijkbevindingen doorontwikkeld tot een productierijpe, schaalbare versie (productificatie) die integreert met de bestaande politiesystemen. Je hebt een achtergrond in Windows 10, C++, CLR Windows Forms en Python. Als tweede pijler ga je ons helpen met de ontwikkeling van apps.

Daarnaast ben je ook en geïnteresseerd om bij gelegenheid andere werkzaamheden uit te voeren zoals bijvoorbeeld op het gebied van informatieanalyse, back end development, databases, het opzetten, uitvoeren en automatiseren van testen en OPS werkzaamheden.

 • Als teamlid ben je mede verantwoordelijk voor de te bereiken resultaten van het DevOps-team;
 • Samen zorg je ervoor dat de software (component) architectuur en de geldende richtlijnen van het productiehuis worden bewaakt;
 • Je bent bereidheid om ook taken buiten het primaire gebied van je competentie op te pakken;
 • Je bent bereid op termijn mee te draaien in een piket regeling voor deze voorziening.

 • Het ontwikkelen en onderhouden van (embedded) software componenten binnen de kaders gesteld door de geldende richtlijnen en architectuur, in een omgeving met Windows, C++ en Python

Eisen:

 1. CV volledig in het Nederlands (voertaal is alleen in het Nederlands);
 2. Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 3. DevOps Developer met kennis van embedded software en app ontwikkeling;
 4. Ervaring met het ontwikkelen van Graphical User Interfaces, het trainen van neurale netwerken en het tunen van algoritmen;
 5. Ervaring met app en Ux ontwikkeling (Angular,HTML/CSS, typescript, Android native API’s aangevuld met Cordova, REST, JSON) en/of het werken in een team met een microservices, message queues en event handling;
 6. Ervaring met de gebruikte AI stack: Tensorflow, Resnet, OpenCV, Tesseract;
 7. Ervaring met het werken binnen een DevOps en/of Scrum team;
 8. Ervaring met het integreren van systemen bijvoorbeeld op basis van API’s en message queues.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners